ဘဲဥခ်ဥ္ေပါင္စပ္ခ်ဥ္ဟင္း
တစ္ခါတေလ အသားေတြ စားရတာ ႐ိုးလာတ့ဲအခါ ဘဲဥဟင္းေလးက ထမင္းၿမိန္ေစမွာပါ။
အရင္ဆံုး ဘဲဥကို ျပဳတ္ၿပီး အလံုးလိုက္ ဓားရာေလးေတြ ေပးထားပါ။
ၾကက္သြန္နီ၂ ဥ၊ အျဖဴ ၁ ဥ၊ င႐ုတ္သီး ခြဲၾကမ္းမႈန္႔ တစ္ဇြန္းေလာက္ ေရာေထာင္းၿပီး င႐ုတ္သီးစိမ္း ၁၀ ေတာင့္ေလာက္ ဒီတိုင္းေလး ထည့္ပါ။ ကိုင္းခရမ္းခ်ဥ္သီး တစ္လံုး၊ ခ်ဥ္ေပါင္ လက္ ႏွစ္ဆုပ္၊ ဆားနဲနဲ၊ ငပိ လက္မေလာက္ကို ေရာၿပီး အိုးထဲအကုန္ထည့္၊ ေရေလးနဲနဲထည့္၊ ဆီ စတီးဇြန္းတစ္ဇြန္းရယ္ လံုးခ်က္ပါ။ ခ်ဥ္ ခ်ဥ္ ငံငံ စပ္စပ္ အရသာ႐ွိပါတယ္။
အခ်ဥ္အတြက္ မက်ည္းရြက္၊ ကင္ပြန္းခ်ဥ္ရြက္လဲ သံုးႏိုင္ပါတယ္။
Source:
ေပစိလက္ရာ
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment