ပင္လယ္စာသုပ္
ေရဘဝဲ
၃ ေကာင္၊
ကင္းမြန္
၂ဝ က်ပ္သား၊
ပုဇြန္
၃၀ က်ပ္သား တို ့ကို
ေရေဆး
သန္႔စင္၍ ဆားဆႏြင္း နယ္ၿပီး
ခဏျပဳတ္ပါ။
သခြားသီး ၂ လံုး ျခစ္ထားပါ။ ၾကက္သြန္နီ ၂ လံုး၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁ လံုး လွီးထားပါ။
အခ်ဥ္အႏွစ္အတြက္ င႐ုတ္သီးမွည့္အစို ၁၅ ေတာင္၊့ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဥႀကီး ၁ ဥ၊ သံပုရာသီး တစ္လံုး အရည္ညႇစ္ထည့္၊ ငံျပာရည၊္ ဆား နဲနဲ၊ င႐ုတ္ဆီ စတီးဇြန္း တစ္ဇြန္း ထည့္၊ နံနံပင္ပါ ထည့္ၿပီး ေခ်ထားပါ။
ၿပီးရင္ ပင္လယ္စာေတြကို အေနေတာ္ လွီးၿပီး အစာပလာေတြထည့္၍ အခ်ဥ္အႏွစ္ ထည့္နယ္ပါ။
သခြားသီး ၂ လံုး ျခစ္ထားပါ။ ၾကက္သြန္နီ ၂ လံုး၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁ လံုး လွီးထားပါ။
အခ်ဥ္အႏွစ္အတြက္ င႐ုတ္သီးမွည့္အစို ၁၅ ေတာင္၊့ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဥႀကီး ၁ ဥ၊ သံပုရာသီး တစ္လံုး အရည္ညႇစ္ထည့္၊ ငံျပာရည၊္ ဆား နဲနဲ၊ င႐ုတ္ဆီ စတီးဇြန္း တစ္ဇြန္း ထည့္၊ နံနံပင္ပါ ထည့္ၿပီး ေခ်ထားပါ။
ၿပီးရင္ ပင္လယ္စာေတြကို အေနေတာ္ လွီးၿပီး အစာပလာေတြထည့္၍ အခ်ဥ္အႏွစ္ ထည့္နယ္ပါ။
အခ်ဥ္ အေပါ့အငန္ ျမည္းၾကည့္ပါ။ ၿပီးရင္ေတာ့ ရပါၿပီ။
Source:
ေပစိလက္ရာ
MYKA
Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment