Friday, January 5, 2018

ပင္​လယ္​စာသုပ္

ပင္လယ္စာသုပ္




ေရဘဝဲ ၃ ေကာင္ ကင္းမြန္ ၂ဝ က်ပ္သား၊ ပုဇြန္ ၃၀ က်ပ္သား တို ့ကို ေရေဆး သန္႔စင္၍ ဆားဆႏြင္း နယ္ၿပီး ခဏျပဳတ္ပါ။
သခြားသီး ၂ လံုး ျခစ္
ထားပါ။ ၾကက္သြန္နီ ၂ လံုး၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁ လံုး လွီးထားပါ။
အခ်ဥ္
အႏွစ္အတြက္ င႐ုတ္သီးမွည့္အစို ၁၅ ေတာင့္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဥႀကီး ၁ ဥ၊ သံပုရာသီး တစ္လံုး အရည္ညႇစ္ထည့္၊ ငံျပာရည၊္ ဆား နဲနဲ၊ င႐ုတ္ဆီ စတီးဇြန္း တစ္ဇြန္း ထည့္၊ နံနံပင္ပါ ထည့္ၿပီး ေခ်ထားပါ။
ၿပီးရင္
ပင္လယ္စာေတြကို အေနေတာ္ လွီးၿပီး အစာပလာေတြထည့္၍ အခ်ဥ္အႏွစ္ ထည့္နယ္ပါ။
အခ်ဥ္ ေပါ့အငန္ ျမည္းၾကည့္ပါ။ ၿပီးရင္ေတာ့ ရပါၿပီ။
Source: ေပစိလက္ရာ

MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm



No comments:

Post a Comment