Tuesday, January 2, 2018

ပုစြန္ခ်ဥ္စပ္အစိမ္းသုပ္

ပုစြန္ခ်ဥ္စပ္အစိမ္းသုပ္



ပုစြန္အစိမ္း................... ၂၀ က်ပ္သား
င႐ုတ္သီးစိမ္းနီ............... ၁၀ ေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ.................. ၅ တက္
သေဘာၤသီးစိမ္း............... ၁ စိတ္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး................... ၂ လုံး
႐ွမ္းနံနံ.......................... အနည္းငယ္
သံပုရာသီး...................... ၃ လုံး
ငါးငံျပာရည္..................... ၂ ဇြန္း
သၾကား.......................... ၁ ဇြန္း
ဟင္းခတ္မႈန္႔ +ၾကက္သားမႈန္႔......... အနည္းငယ္စီ

ပထမဆုံး ပုစြန္ေတြကို ေခါင္းခ်ိဳးၿပီး အခြံခြာပါ။
ဆားႏွင့္ သံပုရာရည္ေလး အနည္းငယ္ ညႇစ္ၿပီး အရသာနယ္ကာ ႏွပ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ ႏွင့္ င႐ုတ္သီးစိမ္းနီကို ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းပါ။
သေဘၤာသီးစိမ္းကို အမွ်င္ျခစ္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးႏွင့္ ႐ွမ္းနံနံကို ပါးပါးလွီးပါ။
ငါးငံျပာရည္ႏွင့္ သၾကား၊ ၾကက္သားမႈန္႔၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔တို႔ကို ေပ်ာ္ဝင္႐ုံေလး အပူေပးကာ အေအးခံထားပါ။
ဇလုံတစ္ခုအတြင္းမွာ အပူေပးထားေသာ ငါးငံျပာရည္ အေရာထဲသို႔ သံပုရာသီးညႇစ္ထည့္ပါ။ သံပုရာအခြံေလးေတြပါ ထည့္ပါ။
ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းထားတဲ့ င႐ုတ္သီးစိမ္းႏွင့္ ၾကက္သြန္ျဖဴ အေရာကို ထည့္ေမႊေပးပါ။
ေပ်ာ္ဝင္သြားၿပီဆိုရင္ အမွ်င္ျခစ္ထားတဲ့ သေဘၤာသီးစိမ္းႏွင့္ ပါးပါးလွီးထားတဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ႐ွမ္းနံနံတို႔ကို ထည့္ေမႊပါ။
ေနာက္ဆုံးမွ အရသာနယ္ထားတဲ့ ပုစြန္အစိမ္းေတြ ထည့္ၿပီး သမေအာင္ ေမႊေပးလိုက္႐ုံပါ။


MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm


No comments:

Post a Comment