Friday, January 5, 2018

အညာေထာင္းႏွင့္ တို႔စရာ

အညာေထာင္းႏွင့္ တို႔စရာ




ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
ငရုတ္သီးေျခာက္ အနီေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ အလံုးေသး
ဆား အနည္းငယ္
အခ်ိဳမႈန္႔ အနည္းငယ္
ပဲဆီ စစ္စစ္

ျပဳလုုပ္နည္း
ငရုတ္သီးေျခာက္ အနီေတာင့္မ်ားကို ေရေဆး ၊ ေရစစ္ၿပီး ေျခာက္ေအာင္ ပိတ္စတခုႏွင့္ သုပ္ပါ။ ေျခာက္သြားလွ်င္ မီးေအးေအးႏွင့္ ေလွာ္ေပးပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ အလံုးေသးမ်ားကို အခြံစင္ေအာင္ မႏႊာဘဲ အေပၚယံ အခြံေလးမ်ား ႏႊာၿပီး ေရေဆးပါ။
ငရုပ္ဆံုထဲတြင္ ေရေဆးထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴကိုု ထည့္ေထာင္းပါ (ညက္ေနေအာင္ ေထာင္းစရာမလို) ၊ ေလွာ္ထားေသာ ငရုတ္သီး ထည့္ေထာင္းၿပီး ဆား ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ အနည္းငယ္ ထည့္ေထာင္းၿပီးလွ်င္ ဆီေလး ပါေလကာ ဆန္းၿပီး စားလုိ႔ ရပါၿပီ။

MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm



No comments:

Post a Comment