ပုစြန္နဲ႔
ငါးဥခ်က္
ငါးဥကို ေရေဆးၿပီး ဆားစႏြင္း၊ ငံျပာရည္ထည့္ၿပီး ေရနည္းနည္းနဲ႔
ျပဳတ္ပါ။ ငါးဥေလး ခဲၿပီး မာသြားေအာင္ပါ။
ၿပီးရင္ ပုစြန္ကိုလည္း ဆားစႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန္႔ နည္းနည္းနဲ႔ နယ္ထားပါ။ ၿပီးရင္ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နီ ေထာင္းၿပီး ဆီသတ္ပါ။ ေမႊးလာရင္ ငါးဥထည့္၊ ေရနည္းနည္းထည့္ၿပီး ေရပြက္ရင္ ပုစြန္ေလးထည့္ပါ။ ဆီျပန္ရင္ ရပါၿပီရွင့္။
ရွမ္းနံနံေလး အုပ္လည္း ေကာင္းပါတယ္....
ၿပီးရင္ ပုစြန္ကိုလည္း ဆားစႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန္႔ နည္းနည္းနဲ႔ နယ္ထားပါ။ ၿပီးရင္ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နီ ေထာင္းၿပီး ဆီသတ္ပါ။ ေမႊးလာရင္ ငါးဥထည့္၊ ေရနည္းနည္းထည့္ၿပီး ေရပြက္ရင္ ပုစြန္ေလးထည့္ပါ။ ဆီျပန္ရင္ ရပါၿပီရွင့္။
ရွမ္းနံနံေလး အုပ္လည္း ေကာင္းပါတယ္....
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment