ကရင္ငပိေထာင္းမွာ ပါဝင္တာကေတာ့
၁။ ျငဳပ္သီး ၄၅ ေတာင့္
၁။ ျငဳပ္သီး ၄၅ ေတာင့္
၂။ ခ်င္း အနည္းငယ္
၃။ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၁၂ တက္ခန္႔
၄။ ၾကက္သြန္နီ အလတ္ ၁ ဥ
၅။ နံနံပင္ ၅ ပင္
၆။ ငပိအႏွစ္ ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္းခြဲ
၇။ ၾကက္သားမႈန္႔ အႏွစ္ ၁ တံုး
၈။ ဆား လက္ဖက္ရည္ ဇြန္း ၂ ဇြန္း၊ အခ်ိဳမႈန္႔ လက္ဖက္ရည္ ဇြန္း ၂ ဇြန္း ျဖစ္ပါတယ္။
၃။ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၁၂ တက္ခန္႔
၄။ ၾကက္သြန္နီ အလတ္ ၁ ဥ
၅။ နံနံပင္ ၅ ပင္
၆။ ငပိအႏွစ္ ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္းခြဲ
၇။ ၾကက္သားမႈန္႔ အႏွစ္ ၁ တံုး
၈။ ဆား လက္ဖက္ရည္ ဇြန္း ၂ ဇြန္း၊ အခ်ိဳမႈန္႔ လက္ဖက္ရည္ ဇြန္း ၂ ဇြန္း ျဖစ္ပါတယ္။
ျငဳပ္သီးႏွင့္ ဆား
တူတူေထာင္းေပးပါ (ညက္သည္အထိ) ၿပီးရင္ ေထာင္းၿပီးသား ျငဳပ္သီးႏွင့္ ဆားကို
ပန္းကန္လံုး ထဲသို႔ ထည့္ပါ။
ၿပီးရင္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ခ်င္း၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ေရာထည့္ၿပီး ေထာင္းေပးပါ။ ၾကက္သြန္နီ၊ ငပိ အႏွစ္၊ ၾကက္သားမႈန္႔ အႏွစ္ ေရာထည့္ၿပီး ေထာင္းေပးပါ။
ေနာက္ဆံုး ေထာင္းထားတဲ့ ျငဳပ္သီးႏွင့္ ဆားကို ငရုပ္ဆံုထဲသို႔ အားလံုးေရာၿပီး ထပ္ေထာင္းပါ။ ေနာက္ဆံုး နံနံပင္ေလးကို ေထာင္းထည့္ၿပီး စားခ်င္စဖြယ္ ဟင္းေကာင္းတစ္လက္ျဖစ္တဲ့ ကရင္ငပိေထာင္း ရပါၿပီ။ ပူပူေႏြးေႏြး ထမင္းေလးနဲ ့သံုးေဆာင္လို ့ရၿပီေနာ္....
ၿပီးရင္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ခ်င္း၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ေရာထည့္ၿပီး ေထာင္းေပးပါ။ ၾကက္သြန္နီ၊ ငပိ အႏွစ္၊ ၾကက္သားမႈန္႔ အႏွစ္ ေရာထည့္ၿပီး ေထာင္းေပးပါ။
ေနာက္ဆံုး ေထာင္းထားတဲ့ ျငဳပ္သီးႏွင့္ ဆားကို ငရုပ္ဆံုထဲသို႔ အားလံုးေရာၿပီး ထပ္ေထာင္းပါ။ ေနာက္ဆံုး နံနံပင္ေလးကို ေထာင္းထည့္ၿပီး စားခ်င္စဖြယ္ ဟင္းေကာင္းတစ္လက္ျဖစ္တဲ့ ကရင္ငပိေထာင္း ရပါၿပီ။ ပူပူေႏြးေႏြး ထမင္းေလးနဲ ့သံုးေဆာင္လို ့ရၿပီေနာ္....
ၾကာၾကာအထားခံခ်င္ရင္ ဆီအနည္းငယ္ စိမ္ေပးထားလို႕ရပါတယ္ေနာ္…
Source:
ေပစိလက္ရာ
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment