Thursday, January 4, 2018

သီးရြက္​စုံႏွင္​့ ၀က္​အူ​ေခ်ာင္​းထမင္​း​ေၾကာ္​

သီးရြက္စုံႏွင့္ ဝက္အူေခ်ာင္းထမင္ေၾကာ္



ပါဝင္
ပစၥည္းမ်ား
ထမင္
းျဖဴ            ၂ လုံး
မုန္လာဥနီ           ၁ လုံး
ဘိုစားပဲ              ၇
ေတာင့္ခန္
ေရႊပဲ                 ၁၀ ေတာင္
ပန္
းပြင့္(သို႔)ေဂၚဖီ        အနည္းငယ္
ၾကက္
သြန္နီ         ၁ လုံး
ၾကက္
သြန္ျဖဴ       ၃ တက္
ဝက္အူေခ်ာင္    ၂ ဆစ္ခန္
ၾကက္
ဥ             ၂ လုံး

ထမင္
ေၾကာ္ဖို႔အတြက္ဆို ထမင္းျဖဴကေအးခံထားဖို႔ လိုပါမယ္
ပါဝင္
တဲ့ အသီးအရြက္​​ေတြကို ခပ္​​ေသးေသး လွီးျဖတ္ပါ။
ၾကက္
သြန္နီကို ခပ္ႏုပ္ႏုပ္​​ေလး လွီးပါ။ ၾကက္သြန္ျဖဴကို ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းပါ။
ဝက္
အူေခ်ာင္းကို ပါးပါးလွီးထားပါ။ ၾကက္ဥကိုေခါက္ေမႊထားပါ။
ဒယ္
အိုးတစ္လုံးမွာ ဆီအနည္းငယ္ကို အပူေပးၿပီး ၾကက္ေတြကို မႊသြားေအာင္ထည္ၿပီး ေမႊေၾကာ္​​ေပးပါ။
ၾကက္
သြန္နီ၊ ျဖဴ ေတြကို ထည့္ၿပီး ဆီသတ္ပါ။
အနည္
းငယ္​​ ေမႊးလာလွ်င္ မိမိစိတ္ႀကိဳက္ လွီးထားတဲ့ အသီးအရြက္​​ေတြ ထည္ေၾကာ္ပါ။
အနည္
းငယ္ႏြမ္းလာလွ်င္ ပါးပါးလွီးထားတဲ့ ဝက္အူေခ်ာင္ေတြ ထည္ေၾကာ္ပါ။
ထမင္
းထည့္ပါ။ ပဲငံျပာရည္အၾကည္၊ ခ႐ုဆီ၊ ဆား၊ သၾကား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ ၾကက္သားမႈန္႔တို႔ျဖင့္ အရသာျဖည့္ စြက္ပါ။
မီးဖို
ေပၚမွခ်ခါနီးမွာ င႐ုတ္​​ေကာင္းမႈန္ေလး ျဖဴးေပးပါ။
၀က္သားမစားတဲ့သူေတြ ၾကက္အူေခ်ာင္းနဲ ့ေၾကာ္စားလို ့ရပါတယ္ေနာ္...

                              
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm


No comments:

Post a Comment