သီးရြက္စုံႏွင့္ ဝက္အူေခ်ာင္းထမင္းေၾကာ္
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
ထမင္းျဖဴ ၂ လုံး
မုန္လာဥနီ ၁ လုံး
ဘိုစားပဲ ၇ ေတာင့္ခန္႔
ေရႊပဲ ၁၀ ေတာင့္
ပန္းပြင့္(သို႔) ေဂၚဖီ အနည္းငယ္
ၾကက္သြန္နီ ၁ လုံး
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၃ တက္
ဝက္အူေခ်ာင္း ၂ ဆစ္ခန္႔
ၾကက္ဥ ၂ လုံး
ထမင္းေၾကာ္ဖို႔အတြက္ဆို ထမင္းျဖဴက အေအးခံထားဖို႔ လိုပါမယ္။
ပါဝင္တဲ့ အသီးအရြက္ေတြကို ခပ္ေသးေသး လွီးျဖတ္ပါ။
ၾကက္သြန္နီကို ခပ္ႏုပ္ႏုပ္ေလး လွီးပါ။ ၾကက္သြန္ျဖဴကို ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းပါ။
ဝက္အူေခ်ာင္းကို ပါးပါးလွီးထားပါ။ ၾကက္ဥကို ေခါက္ေမႊထားပါ။
ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာ ဆီအနည္းငယ္ကို အပူေပးၿပီး ၾကက္ဥေတြကို မႊသြားေအာင္ ထည့္ၿပီး ေမႊေၾကာ္ေပးပါ။
ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴ ေတြကို ထည့္ၿပီး ဆီသတ္ပါ။
အနည္းငယ္ ေမႊးလာလွ်င္ မိမိစိတ္ႀကိဳက္ လွီးထားတဲ့ အသီးအရြက္ေတြ ထည့္ေၾကာ္ပါ။
အနည္းငယ္ ႏြမ္းလာလွ်င္ ပါးပါးလွီးထားတဲ့ ဝက္အူေခ်ာင္းေတြ ထည့္ေၾကာ္ပါ။
ထမင္းထည့္ပါ။ ပဲငံျပာရည္အၾကည္၊ ခ႐ုဆီ၊ ဆား၊ သၾကား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ ၾကက္သားမႈန္႔တို႔ျဖင့္ အရသာျဖည့္ စြက္ပါ။
မီးဖိုေပၚမွခ်ခါနီးမွာ င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔ေလး ျဖဴးေပးပါ။
၀က္သားမစားတဲ့သူေတြ ၾကက္အူေခ်ာင္းနဲ ့ေၾကာ္စားလို
့ရပါတယ္ေနာ္...
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment