စမိုင္
လုပ္စားၾကည့္တယ္.....
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ားကေတာ့
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ားကေတာ့
၁။ စမိုင္ေခ်ာင္း - ၁၂၀ ဂရမ္
၂။ ႏြားႏို႔ / ႏို႔စိမ္း/ အုန္းႏို႔ - ၄၀၀ မီလီလီတာ
၃။ ေရ - ၂၀၀ မီလီလီတာ
၅။ သၾကား - ၇၀ ဂရမ္
၆။ ဆား - ၁/၂ လက္ဖက္ရည္ဇြန္း
၇။ သီဟိုဠ္ေစ့ - ၃ ထမင္းစားဇြန္း
၈။ သာကူေစ့ - ၃ ထမင္းစားဇြန္း
၉။ ဖရံုယို - ၃ ထမင္းစားဇြန္း
၁၀။ ေထာပတ္ - ၁ လက္ဖက္ရည္ဇြန္း
ျပဳလုပ္နည္း
၁။ အိုးပူလ်င္ ေထာပတ္ကို ထည့္ၿပီး ေမႊးလာလ်င္ ႏြားႏို႔ထည့္ႀကိဳပါ။ ႏြားႏို႔ဆူလ်င္ ေရေႏြးပြက္ပြက္ထည့္ပါ။
၂။ ပါဝင္ပစၥည္းအားလံုးထည့္ပါ။ ပြက္ပြက္ဆူလ်င္ အိုးမကပ္ေအာင္ ေျဖးေျဖးခ်င္းေမႊပါ။
၃။ သာကူစိ မ်က္ေစ့ေပ်ာက္လ်င္ သၾကားအရသာလိုသလို ထည့္စားႏိုင္ပါသည္။
၁။ အိုးပူလ်င္ ေထာပတ္ကို ထည့္ၿပီး ေမႊးလာလ်င္ ႏြားႏို႔ထည့္ႀကိဳပါ။ ႏြားႏို႔ဆူလ်င္ ေရေႏြးပြက္ပြက္ထည့္ပါ။
၂။ ပါဝင္ပစၥည္းအားလံုးထည့္ပါ။ ပြက္ပြက္ဆူလ်င္ အိုးမကပ္ေအာင္ ေျဖးေျဖးခ်င္းေမႊပါ။
၃။ သာကူစိ မ်က္ေစ့ေပ်ာက္လ်င္ သၾကားအရသာလိုသလို ထည့္စားႏိုင္ပါသည္။
မွတ္ခ်က္။ ။ အပ်စ္ အက်ဲ ႏွစ္သက္သလို အရည္ခ်ိန္ထည့္ႏိုင္ပါသည္။
Source: Winmy's Food House
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment