Monday, December 25, 2017

ဟင္းႏုႏြယ္ရြက္သုပ္

ဟင္းႏုႏြယ္ရြက္သုပ္





လိုအပ္ေသာပစၥည္းမ်ား
ဟင္းႏုႏြယ္ရြက္ - ၂ စည္း
ၾကက္သြန္ျဖဴ - ဆီခ်က္
ေျမပဲေလွာ္ မညက္တညက္ - ၁ ဇြန္း (လက္ဖက္ရည္ဇြန္း)
နွမ္းေလွာ္ေထာင္း - ၁ ဇြန္း (လက္ဖက္ရည္ဇြန္း)
သံပုရာသီး - ၂ စိတ္
ဆား - အနည္းငယ္

ျပင္ဆင္နည္း
ဟင္းႏုႏြယ္ရြက္ကို ေရ သံုးေလးခါ သဲမ်ား စင္ေအာင္ေဆးပါ။
ေရေႏြး ဆူေအာင္တည္ၿပီး ဆားအနည္းငယ္ထည့္ကာ ဟင္းႏုႏြယ္ရြက္မ်ားကို အစိမ္းေရာင္ မပ်က္ေစဘဲ ခဏတာ ေရေႏြးေဖ်ာပါ။
ဟင္းႏုႏြယ္ရြက္မ်ားကို အစိမ္းေရာင္ေတာက္ေတာက္ အျဖစ္ဆံုး အေျခအေနမွာ ဆယ္ယူၿပီး အေအးခံပါ။
ေရေအးထဲ ထည့္ထားရင္လည္း ရပါတယ္။
ဟင္းႏုႏြယ္ရြက္မ်ား ေအးၿပီဆိုလၽွင္ ပါးပါးလွီးၿပီး အေပၚတြင္ ပါသည့္ တန္ဆာပလာမ်ားကို အရသာမ်ားႏွင့္ အတူ ၊ သံပုရာသီး အရည္ပါညွစ္ထည့္၍ သုပ္ပါ။
ဆီခ်က္ကို လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ဝက္ေလာက္ပဲ ဆမ္းၿပီး ၾကက္သြန္ျဖဴေၾကာ္မ်ား ပိုထည့္ပါ။
Source: WinWin KT. FOOD@HOME

MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm


No comments:

Post a Comment