ေတာမိႈဟင္း ခ်က္စားမယ္
မိႈထဲမွာမွ ဖက္စြတ္မိႈကအရွားဆံုး ၊ အရသာအရွိဆံုးနဲ႔ အခ်ိဳဆံုးမို႔
ဒီေန႔ခ်က္စားတဲ့ လြယ္ကူၿပီး အရသာရွိတဲ႕
မိႈဟင္းခ်က္နည္းကို မွ်ေဝပါရေစ....
မိႈဟင္းခ်က္နည္းကို မွ်ေဝပါရေစ....
ဖက္စြတ္မိႈက အရသာရွိသေလာက္ သူ႔ကိုယ္ထည္မွာ သဲေတြ ထူထူထဲထဲ ကပ္ေနတဲ့အတြက္
ဓါးပါးပါးေလးနဲ႕ အရင္ျခစ္ရပါတယ္။
တစ္ခ်ိဳ႕က ေရနဲ႕အရင္စိမ္ၿပီး မိႈကိုေဆးၾကပါတယ္။
ဓါးပါးပါးေလးနဲ႕ အရင္ျခစ္ရပါတယ္။
တစ္ခ်ိဳ႕က ေရနဲ႕အရင္စိမ္ၿပီး မိႈကိုေဆးၾကပါတယ္။
ေရနဲ႕ႏူးၿပီး ခ်က္တဲ့အခါ တင္းတင္းေလး ျဖစ္မေနေတာ့ပါဘူး။
ဒါ့ေၾကာင့္ က်မကေတာ့ သဲမ်ားတစ္ခ်ိဳ႕တစ္ဝက္ ကုန္စင္ေအာင္ ျခစ္ခ်ၿပီးမွ
ဒုတိယအဆင့္ ေရနဲ႕ သန္႔စင္ေအာင္ ေဆးတဲ့အခါ အခ်ိန္သိပ္ၾကာၾကာမေဆးရဘဲ
ပိုၿပီး သန္႔ရွင္းနိုင္ပါတယ္။
ဒါ့ေၾကာင့္ က်မကေတာ့ သဲမ်ားတစ္ခ်ိဳ႕တစ္ဝက္ ကုန္စင္ေအာင္ ျခစ္ခ်ၿပီးမွ
ဒုတိယအဆင့္ ေရနဲ႕ သန္႔စင္ေအာင္ ေဆးတဲ့အခါ အခ်ိန္သိပ္ၾကာၾကာမေဆးရဘဲ
ပိုၿပီး သန္႔ရွင္းနိုင္ပါတယ္။
မိႈဟင္းခ်က္တဲ့အခါ က်မကေတာ့ ဆီသပ္ၿပီး ဘယ္ေတာ့မွမခ်က္ပါဘူး။
အၿမဲလံုးၿပီး ခ်က္ပါတယ္ ပိုအရသာရွိေစပါတယ္။
အၿမဲလံုးၿပီး ခ်က္ပါတယ္ ပိုအရသာရွိေစပါတယ္။
ဒီေန႔မိႈဟင္းကေတာ့ သန္႔စင္ၿပီးသားမိႈထဲကို ငံျပာရည္
၊ျငဳပ္သီးမႈန္႔အနည္းငယ္၊
ဆီအနည္းငယ္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နီမ်ား ထည့္ၿပီး ႏွံ ့သြားေအာင္ နယ္ပါတယ္။
ဆီအနည္းငယ္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နီမ်ား ထည့္ၿပီး ႏွံ ့သြားေအာင္ နယ္ပါတယ္။
ၿပီးရင္
ေရနဲနဲထည့္ၿပီး မီးဖိုေပၚတင္ အဖံုးအုပ္ ဆူလာလွ်င္ ႏွံ႔ေအာင္ေမႊၿပီးေနာက္
၃ မိနစ္ေလာက္ ထပ္ဆူၿပီးလွ်င္ မီးဖိုေပၚကခ်ၿပီးရင္ေတာ့ အရသာရွိတဲ့ မိႈဟင္းခ်ိဳခ်ိဳေလး တစ္ခြက္ရ႐ွိမွာျဖစ္ပါတယ္ ....
၃ မိနစ္ေလာက္ ထပ္ဆူၿပီးလွ်င္ မီးဖိုေပၚကခ်ၿပီးရင္ေတာ့ အရသာရွိတဲ့ မိႈဟင္းခ်ိဳခ်ိဳေလး တစ္ခြက္ရ႐ွိမွာျဖစ္ပါတယ္ ....
Source :တင္တင့္လက္ရာ
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment