Friday, December 22, 2017

ဆီထမင္း

ဆီထမင္း




ေကာက္ညွင္းဆန္ကို ေရေဆးၿပီး ေရစိမ္ထားပါ။ ၿပီးရင္ ဒယ္အိုးထဲကို ေကာက္ညွင္းဆန္ေတြ ဆယ္ထည့္ပါ။
ဆား နည္းနည္း၊ နႏြင္းမႈန္႕နည္းနည္း ထည့္ပါ။ ေကာက္ညွင္း ႏို႕ဆီဘူး ၄ ဘူးကို ဆီ၂ က်ပ္ခြဲသား ထည့္ပါ။
ေရကို ေကာက္ညွင္းေပၚ လက္တစ္ဆစ္ခန္႔ ျဖည့္ပါ။
ၿပီးရင္ မီးအသင့္အတင့္နဲ ့အဖံုးအုပ္ တည္ပါ။
မၾကာမၾကာ ေယာင္းမနဲ႕အေပၚေအာက္ လွန္ေပးပါ။
ေကာက္ညွင္းနပ္ရင္ မ်က္နွာျပင္ညွိၿပီး ဂ်ိဳးရေအာင္ ထားပါ။
ဆီထမင္းကို ႏွမ္းေထာင္းနဲ ့ျဖစ္ေစ၊ ပဲျပဳတ္နဲ႕ျဖစ္ေစ၊ အုန္းသီးနဲ႕ျဖစ္ေစ၊ ၾကက္သြန္ေၾကာ္၊ ဘူးသီးေၾကာ္၊ ငါးေၾကာ္ စတဲ့အေၾကာ္ေတြနဲ႕ျဖစ္ေစ၊ ငါးေျခာက္ဖုတ္၊ အသားေျခာက္ဖုတ္ စတာေတြနဲ႕ျဖစ္ေစ၊
တြဲဖက္ စားသံုးႏိုင္ပါတယ္။
Source: အန္တီေလာ္ရာရဲ ့ဟင္းခ်က္နည္းမ်ား

MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm



No comments:

Post a Comment