Thursday, December 7, 2017

ဆူးပုတ္ငရုုတ္သီးေထာင္း

ဆူးပုတ္ငရုုတ္သီးေထာင္း




သတ္သက္လြတ္စားတဲ့သူအတြက္ ဆူးပုတ္ကို ငရုတ္သီးမ်ားမ်ားနဲ႔ ေထာင္းလိုက္ေတာ့လည္း ဟင္းတခြက္ေပါ့။
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ားကေတာ့
ဆူးပုတ္ရြက္
ၾကက္သြန္ျဖဴ
ျငဳပ္သီးစိမ္း
ဟင္းခ်ဳိမႈန႔္
သံပုရာသီး
ဆား
ဆီ
ျပဳလုုပ္နည္း
ဆူးပုုတ္ရြက္မ်ားကိုု ေျခြၿပီး အရင္ျပဳတ္ပါ ။ ၿပီးလ်င္ အေအးခံပါ ။
ျငဳပ္သီးစိမ္းကိုု ေရအနည္းငယ္နွင့္ ထည့္ျပဳတ္ၿပီး ေရခမ္းသြားလ်င္ ျငဳပ္သီးစိမ္း နွင္႔အတူ ၾကက္သြန္ျဖဴ ကိုု ဒယ္အိုးထဲတြင္ ထည့္၍ေလွာ္ပါ ။
ၿပီးလ်င္ ေလွာ္ထားသည့္ ျငဳပ္သီးစိမ္း နွင္႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ တိုု႔ကိုု ဆား ၊ ဟင္းခ်ဳိမႈန႔္တိုု႔နွင့္အတူ ညက္ေနေအာင္ ေထာင္းပါ ။
ၿပီးလ်င္ ဆူးပုုတ္ရြက္ကို ထည့္ေထာင္းပါ ။
အားလံုး နွံ႔စပ္ေအာင္ ေထာင္းၿပီးလ်င္ မိမိနွစ္သက္ရာ အစပ္္ အေပါ႔ အငံ အေနေတာ္ျဖစ္လ်င္ ဆီစိမ္းေလး ဆမ္းၿပီး ထားပါ ။
စားခံနီးတြင္ သံပုရာသီးကိုု အေပၚမွ ညွစ္ခ်ပါ ။
Source: WinWin KT for FOOF@HOME

MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm


No comments:

Post a Comment