စားလို႔အရမ္းေကာင္းတဲ့
ခ်ိဳခ်ဥ္စပ္ေျပာင္းဖူးေထာင္းနည္းေလးတင္ေပးလိုက္တယ္ေနာ္။ ေထာင္းစားၾကည့္ေနာ္ အရမ္းေကာင္းတယ္.... ေျပာင္းဖူးက
ျပဳတ္ၿပီးသားနဲ႔ ေထာင္းတာပါေနာ္။
လိုအပ္တဲ့ ပါဝင္ပစၥည္းေတြက
သၾကားေျပာင္း ၁ ဖူး
ရွမ္းေျပာင္း ၁ ဖူး
ခရမ္းခ်ဥ္သီးအေသး ၂ လံုး
ပုဇြန္ေျခာက္ နည္းနည္း
င႐ုတ္သီး ၆ ေတာင့္
ပဲေတာင့္ရွည္ ၂ ေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၄ မႊာ
သံပုရာသီး ၂ လံုး
ထန္းလ်က္ အေသး ၄ လံုး
ရွမ္းေျပာင္း ၁ ဖူး
ခရမ္းခ်ဥ္သီးအေသး ၂ လံုး
ပုဇြန္ေျခာက္ နည္းနည္း
င႐ုတ္သီး ၆ ေတာင့္
ပဲေတာင့္ရွည္ ၂ ေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၄ မႊာ
သံပုရာသီး ၂ လံုး
ထန္းလ်က္ အေသး ၄ လံုး
ေျပာင္းဖူးက
သၾကားေျပာင္းအဝါနဲ႔ ေထာင္းတာမ်ားပါတယ္။ က်မကေတာ့ ရွမ္းေျပာင္းအစီး ထည့္ေထာင္းတယ္
စီးစီးပိုင္ပိုင္နဲ႔ စားလို႔ပိုေကာင္းလို႔ပါ။ အခုေတာ့ သၾကားေျပာင္း ၁ ဖူး၊
ရွမ္းေျပာင္း ၁ ဖူး ကို ဓါးနဲ႔လွီးထားတာပါ။ စၿပီးေထာင္းေတာ့မယ္ဆိုရင္ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊
င႐ုတ္သီး၊ ထန္းလ်က္၊ ပုဇြန္ေျခာက္ေတြကို ေထာင္းၿပီးရင္ ငါးငံျပာရည္ ထမင္းစားဇြန္းနဲ႔
၃ ဇြန္းေလာက္ ထည့္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ပဲေတာင့္ရွည္ေတြထည့္ၿပီး တစ္ခ်က္ ၂
ခ်က္ေလာက္ေထာင္းၿပီးရင္ ေျပာင္းဖူးေတြ ထည့္လိုက္ပါ။ သံပုရာသီး ညႇစ္ထည့္ၿပီး
ေျဖးေျဖးေလး ၄ ခ်က္ ၅ ခ်က္ ေလာက္ေထာင္းပါ။ အရသာ အေပါ့အငံျမည္းၿပီး ပန္းကန္ထဲထည့္ၿပီး
ခ်ိဳခ်ဥ္စပ္ ေျပာင္းဖူးေထာင္းကို စားလို႔ရပါၿပီ....
Source:
Khine Su Wai
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment