Wednesday, December 6, 2017

ခ်ဥ္ငံစပ္ ၀က္သားသံုးထပ္သားသုပ္



ခ်ဥ္ငံစပ္ ၀က္သားသံုးထပ္သားသုပ္ 🤤🤤



၀က္သားသံုးထပ္သားကို ျပဳတ္ၿပီးေသာ္လည္းေကာင္း၊ ဒယ္အိုးပူတိုက္ၿပီးေသာ္လည္းေကာင္း၊ 
ကင္ၿပီးသားကို အလြယ္တစ္ကူ၀ယ္ၿပီးေသာ္လည္းေကာင္း သုပ္စားနိုင္ပါတယ္။
ကင္ၿပီးသားေတြ ေနရာတကာမွာ ၀ယ္လို ့ရေနေပမဲ့ လတ္လတ္ဆတ္ဆတ္ျဖစ္ေအာင္ ၀က္သံုးထပ္သားအစိမ္းကို၀ယ္ၿပီး ဒယ္အိုးပူတိုက္ကာ ခ်ဥ္ငံစပ္သုပ္ထားပါတယ္။ 
၀က္သားသံုးထပ္သား ဒယ္အိုးပူတိုက္သုပ္အတြက္
၀က္သားသံုးထပ္သား လက္မ၀က္အထူ အျပားေလးေတြေရြး၀ယ္ပါ။
ထို ့ေနာက္ေရေဆးကာ ဆား၊ ပဲ ငံျပာရည္၊ ၾကက္သားမႈန္ ့၊
ႏွမ္းဆီအနည္းငယ္စီထည့္ကာ သမေအာင္နယ္ၿပီး ၁၅ မိနစ္ခန္ ့ႏွပ္ထားပါ။
ထို ့ေနာက္ ဒယ္အိုးပူပူတြင္ မီေအးေအးျဖစ္ သုံးထပ္သား ႏွစ္ဖက္စလံုးနီညိဳေရာင္သန္းလာသည္အထိ ဒယ္အိုးပူတိုက္ကာ အေအးခံၿပီး ပါးပါးလွီးထားပါ။
ၾကက္သြန္နီတစ္လံုးကို အခြံခြာၿပီး ပါးပါးလွီးကာ ေရေဆးထားပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးတစ္လံုး ေရေဆးၿပီး ပါးပါးလွီးထားပါ ။
ဆား၊ အရသာမႈန္ ့၊ငံျပာရည္ အနည္းငယ္စီ
ငရုပ္သီးအက်က္မႈန္ ့ ထမင္းစားဇြန္း၀က္
ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ ထမင္းစားဇြန္း တစ္၀က္၊
ငရုပ္သီးစိမ္း ၂ေတာင့္ ေရေဆးၿပီး ပါးပါးလွီးထားပါ။
နံနံပင္ ၂ ပင္ ကိုေရေဆးကာ ပါးပါးလွီးထားပါ။
ငရုပ္ဆီ ထမင္းစားဇြန္းတစ္ဇြန္း
သံပုရာသီး တစ္စိတ္
၀က္သားသံုးထပ္သား နယ္မည့္ပန္းကန္ထဲသို ့ပါးပါးလွီးထားေသာ ၀က္သားသံုးထပ္သား၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ငရုပ္သီးစိမ္း ႏွင့္ဆား၊ အရသာမႈန္ ့၊ငံျပာရည္၊ ငရုပ္သီးအက်က္မႈန္ ့၊ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္၊ နံနံပင္ငရုပ္ဆီနွင့္ သံပုရာသီးတစ္စိတ္ကို ညွစ္ထည့္ကာ သမေအာင္နယ္ၿပီး အေပါ့အငံ အခ်ဥ္ အစပ္ကိုျမည္းၿပီး အရသာရွိေသာ ခ်ဥ္ငံစပ္၀က္သားသံုးထပ္သား ဒယ္အိုးပူတိုက္ကို ၾကက္သားပာင္းရြက္ပာင္းခ်ိဳ (သို ့) ဒန္ ့သလြန္ရြက္ပာင္းခ်ိဳတို ့နွင့္တြဲကာ သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီ။
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm

No comments:

Post a Comment