ဝက္ကလီစာ / ဝက္မီးၿမီးရွည္
ဝက္ကလီစာ
ဝက္စအုေက်ာ္
ပဲပင္ေပါက္ (ေရေႏြးေဖ်ာထားပါ)
ပဲငပိ
ဆီတို႔ဟူး ( ေရေႏြးနဲနဲ ထည့္၍ ေဖ်ာ္ပါ)
မုန္ၫွင္းခ်ဥ္ (ေသးေသး လွီးထားပါ)
င႐ုပ္ဆီ ႏွင့္ ႏွမ္းဆီခ်က္
ၾကက္သြန္ၿမိတ္ ႏွင့္ နံနံပင္ (ေသးေသး လွီးထားပါ)
ေကာ္ရည္
ၿမီးရွည္ မုန္႔ဖတ္
ဝက္စအုေက်ာ္
ပဲပင္ေပါက္ (ေရေႏြးေဖ်ာထားပါ)
ပဲငပိ
ဆီတို႔ဟူး ( ေရေႏြးနဲနဲ ထည့္၍ ေဖ်ာ္ပါ)
မုန္ၫွင္းခ်ဥ္ (ေသးေသး လွီးထားပါ)
င႐ုပ္ဆီ ႏွင့္ ႏွမ္းဆီခ်က္
ၾကက္သြန္ၿမိတ္ ႏွင့္ နံနံပင္ (ေသးေသး လွီးထားပါ)
ေကာ္ရည္
ၿမီးရွည္ မုန္႔ဖတ္
စားေတာ့မည္ဆိုလ်င္ ပန္းကန္လံုး အႀကီးထဲတြင္ မုန္႔ဖတ္ ႏွင့္ မိမိ ႏွစ္သက္ရာ
ဝက္ကလီစာ ႏွင့္ ဝက္သားကို ထည့္၍ အထက္ပါ ျပင္ထားေသာ အဆာပလာမ်ားကို အနည္းငယ္စီ
ထည့္ၿပီး သုပ္၍ စားပါ ။
အသုပ္ႏွင့္ စားမည့္ ဟင္းရည္တြင္ ေရွာက္ရည္/ သံပုရာရည္ကို ၫွစ္၍
ေရွာက္ရြက္ခပ္စားပါက အအီေျပၿပီး ေရွာက္ရြက္နံ႔ ေမႊးေမႊးေလးႏွင့္ ဟင္းရည္
ေသာက္ေကာင္းပါတယ္။ ( က်မကေတာ့ ေကာ္ရည္ေလ်ာ့၍ ဟင္းခ်ဳိရည္ အနည္းငယ္ ထည့္ၿပီး
သုတ္စားပါတယ္)
အရည္ႏွင့္ စားလိုပါက ေကာ္ရည္ကို မထည့္ဘဲ ဟင္းခ်ဳိရည္ကို ထည့္၍
စားႏိုင္ပါတယ္။
Source: WinWin KT. FOOD@HOME
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment