ငါးရံ႕ ဘူးသီးခ်ဥ္ရည္
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
ငါးရံ႕ ၄၀သားခန္႔
ဘူးသီး တစ္စိတ္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၂၀ သားခန္႔
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ င႐ုပ္ပုသီး၊ င႐ုပ္သီး၊ ငါးငံျပာရည္၊ ဆား၊ နႏြင္း၊ နံနံပင္
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
ငါးရံ႕ ၄၀သားခန္႔
ဘူးသီး တစ္စိတ္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၂၀ သားခန္႔
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ င႐ုပ္ပုသီး၊ င႐ုပ္သီး၊ ငါးငံျပာရည္၊ ဆား၊ နႏြင္း၊ နံနံပင္
ျပဳလုပ္နည္း
ငါးရံ႕ ၄၀သားခန္႔တစ္ေကာင္ကို ေဆးေၾကာသန္႔စင္ၿပီး အေနေတာ္တံုးၿပီး ဆား၊ နႏြင္း၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔ တို႔ျဖင့္ နယ္ထားပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၂၀သားခန္႔ ခပ္ပါးပါး လွီးထားပါ။
င႐ုပ္ပုသီး၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ တို႔ကို ညက္ေအာင္ ေရာေထာင္းထားပါ။
ဘူးသီးတစ္စိတ္ခန္႔ အေနေတာ္လွီးျဖတ္ထားပါ။
ဒယ္အိုးထဲ ဆီထည့္ကာ ေထာင္းထားေသာင႐ုပ္သီးမ်ားကို ဆီသတ္ပါ။
ၿပီးလ်ွင္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ေၾကာ္ကာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးႏြမ္းပါက ငါးနဲ႔ဘူးသီးထည့္ပါ။
ဆံုေဆးရည္နဲ႔ ေရက်က္ေအး အနည္းငယ္ ငါးငံျပာရည္ထည့္ၿပီး ငါးက်က္ၿပီးဘူးသီးႏူးတဲ့အထိထားကာ နံနံပင္နဲ႔ င႐ုပ္သီးစိမ္းအုပ္ၿပီး သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီ။
ငါးရံ႕ ၄၀သားခန္႔တစ္ေကာင္ကို ေဆးေၾကာသန္႔စင္ၿပီး အေနေတာ္တံုးၿပီး ဆား၊ နႏြင္း၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔ တို႔ျဖင့္ နယ္ထားပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၂၀သားခန္႔ ခပ္ပါးပါး လွီးထားပါ။
င႐ုပ္ပုသီး၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ တို႔ကို ညက္ေအာင္ ေရာေထာင္းထားပါ။
ဘူးသီးတစ္စိတ္ခန္႔ အေနေတာ္လွီးျဖတ္ထားပါ။
ဒယ္အိုးထဲ ဆီထည့္ကာ ေထာင္းထားေသာင႐ုပ္သီးမ်ားကို ဆီသတ္ပါ။
ၿပီးလ်ွင္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ေၾကာ္ကာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးႏြမ္းပါက ငါးနဲ႔ဘူးသီးထည့္ပါ။
ဆံုေဆးရည္နဲ႔ ေရက်က္ေအး အနည္းငယ္ ငါးငံျပာရည္ထည့္ၿပီး ငါးက်က္ၿပီးဘူးသီးႏူးတဲ့အထိထားကာ နံနံပင္နဲ႔ င႐ုပ္သီးစိမ္းအုပ္ၿပီး သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီ။
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment