ပုစြန္ ေျပာင္းဖူးေၾကာ္
ပုစြန္ ၂၀ က်ပ္သား
ငါးဖယ္ ၅ က်ပ္သား
ေျပာင္းဖူး ၂ ဖူး
ၾကက္ဥ ၁ လံုး
ဆား အနည္းငယ္
သၾကား
ငရုတ္ေကာင္း
ႏွမ္းဆီေမႊး ၄ ၊၅ စက္
ေကာ္မႈန္႔ ၂ဇြန္း
ပဲအေနာက္ရည္ ၂ ၊၃စက္
ငါးဖယ္ ၅ က်ပ္သား
ေျပာင္းဖူး ၂ ဖူး
ၾကက္ဥ ၁ လံုး
ဆား အနည္းငယ္
သၾကား
ငရုတ္ေကာင္း
ႏွမ္းဆီေမႊး ၄ ၊၅ စက္
ေကာ္မႈန္႔ ၂ဇြန္း
ပဲအေနာက္ရည္ ၂ ၊၃စက္
ပုစြန္ကို အခြံခြာ၊ ေရေဆး
ေရစစ္ထားၿပီးေထာင္းထားပါ။
ငါးဖယ္ကို အရိုးစစ္ပါ။ ေျပာင္းဖူးကို ဓားႏွင့္အေပၚယံလွီးပါ။
ဇလံုတစ္ခုထဲတြင္ ပုစြန္၊ ငါးဖယ္ ၊ေျပာင္းဖူး ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ခ်င္းအရည္ညႇစ္၊ ဆား ၊သၾကား ၊ေကာ္မႈန္႔ ငရုတ္ေကာင္း ၊ႏွမ္းဆီေမႊး၊ ၾကက္ဥအကာ ထည့္၍ေရာေမႊပါ။
အျပားေလးမ်ားလုပ္၍ ေရခဲေသတၱာထဲ ၁ -၂နာရီခန္႔ထည့္ထားပါ။
ဆီပူပူမွာ မီးအေနေတာ္ျဖင့္ထည့္၍ ေရႊေရာင္သန္းသည္အထိေၾကာ္၍ ဆီစစ္ပါ။ ဆီစစ္စကၠဴျဖင့္စစ္၍ ႀကိဳက္ႏွစ္သက္ရာအခ်ဥ္ျဖင့္ သံုးေဆာင္လို ့ရပါၿပီေနာ္။
ငါးဖယ္ကို အရိုးစစ္ပါ။ ေျပာင္းဖူးကို ဓားႏွင့္အေပၚယံလွီးပါ။
ဇလံုတစ္ခုထဲတြင္ ပုစြန္၊ ငါးဖယ္ ၊ေျပာင္းဖူး ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ခ်င္းအရည္ညႇစ္၊ ဆား ၊သၾကား ၊ေကာ္မႈန္႔ ငရုတ္ေကာင္း ၊ႏွမ္းဆီေမႊး၊ ၾကက္ဥအကာ ထည့္၍ေရာေမႊပါ။
အျပားေလးမ်ားလုပ္၍ ေရခဲေသတၱာထဲ ၁ -၂နာရီခန္႔ထည့္ထားပါ။
ဆီပူပူမွာ မီးအေနေတာ္ျဖင့္ထည့္၍ ေရႊေရာင္သန္းသည္အထိေၾကာ္၍ ဆီစစ္ပါ။ ဆီစစ္စကၠဴျဖင့္စစ္၍ ႀကိဳက္ႏွစ္သက္ရာအခ်ဥ္ျဖင့္ သံုးေဆာင္လို ့ရပါၿပီေနာ္။
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment