သာကူက်ိဳ
သာကူေစ့ ၂၅ က်ပ္သားကို ေရတစ္ထပ္ ေဆးပါ။
သၾကား (သို ့) ထန္းလ်က္ ႀကိဳက္ႏွစ္သက္ရာ ၂၀ သားကို ဆားနည္းနည္း ထည့္ၿပီး ေရ ၃ လီတာနဲ႕က်ိဳပါ။
ဆူလာရင္ အ၀တ္ပါးနဲ႕စစ္ၿပီးျပန္တည္ပါ။
ပြက္ပြက္ဆူလာတဲ့အခါ သာကူေစ့ ထည့္ပါ။
သာကူေစ့ မ်က္ေစ့ ေပ်ာက္ခါနီးမွာ ခ်ပါ။
သူ႕အပူရွိန္နဲ ့သူ နပ္သြားပါမယ္။
ပသ်ွဴးသာကူ လုပ္ခ်င္ရင္ေတာ့ သာကူနဲ႕အတူ ကန္စြန္းဥ အခြံခြာ အတံုးေတြျဖစ္ေစ၊
အာလူး အတံုးေသးေသးေတြျဖစ္ေစ ထည့္က်ိဳပါ။
သာကူကို တခ်ိဳ႕က အုန္းသီးျခစ္ၿပီး ျဖဴးစားသလို တခ်ိဳ႕က အုန္းနို႕ညွစ္ၿပီး အရည္ဆမ္းစားပါတယ္။
သၾကား (သို ့) ထန္းလ်က္ ႀကိဳက္ႏွစ္သက္ရာ ၂၀ သားကို ဆားနည္းနည္း ထည့္ၿပီး ေရ ၃ လီတာနဲ႕က်ိဳပါ။
ဆူလာရင္ အ၀တ္ပါးနဲ႕စစ္ၿပီးျပန္တည္ပါ။
ပြက္ပြက္ဆူလာတဲ့အခါ သာကူေစ့ ထည့္ပါ။
သာကူေစ့ မ်က္ေစ့ ေပ်ာက္ခါနီးမွာ ခ်ပါ။
သူ႕အပူရွိန္နဲ ့သူ နပ္သြားပါမယ္။
ပသ်ွဴးသာကူ လုပ္ခ်င္ရင္ေတာ့ သာကူနဲ႕အတူ ကန္စြန္းဥ အခြံခြာ အတံုးေတြျဖစ္ေစ၊
အာလူး အတံုးေသးေသးေတြျဖစ္ေစ ထည့္က်ိဳပါ။
သာကူကို တခ်ိဳ႕က အုန္းသီးျခစ္ၿပီး ျဖဴးစားသလို တခ်ိဳ႕က အုန္းနို႕ညွစ္ၿပီး အရည္ဆမ္းစားပါတယ္။
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment