Monday, December 11, 2017

ဌက္ေပ်ာဆႏြင္းမကင္း

ဌက္ေပ်ာဆႏြင္းမကင္း

ဘန္းဆိုဒ္         ၉+၁၁ လက္မ
ဌက္ေပ်ာသီး    ၁၇ လုံး (အရြယ္ေတာ္)
ဂ်ံဳမႈန္႔             ၁၀ က်ပ္သား
အုန္းသီး         ၁လုံး (အမႈန္႔ျခစ္ထားပါ)
သၾကား         ၂၀ က်ပ္သား ( အခ်ိဴမႀကိဳက္ရင္ ေလ်ွာ့ပါ)
ေထာပတ္       ၁၀ က်ပ္သား
ႏို႔မႈန္႔ (pep)    ၂ ထုပ္ 
ဆား            ၁ ဇြန္း (လက္ဖက္ရည္ဇြန္း)
ဘိန္းေစ့        အနည္းငယ္
Food colour (နီ)     အနည္းငယ္
ေရႊၾကည္မႈန္႔      ၅ ဇြန္းေမာက္(ထမင္းစားဇြန္း)

ငွက္ေပ်ာသီးကို ေၾကေအာင္ေခ်ထားပါ။
ဂ်ံဳ +ေထာပတ္ +သၾကား+ အုန္းသီးမႈန္႔+ ႏို႔မႈန္႔ + ဆား+ ေရႊၾကည္ ထည့္ၿပီးအားလံုးသမသြားေအာင္ ေရာနယ္ပါ။
အေရာင္လိုသေလာက္ထည့္ၿပီး ႏွံ႔ေအာင္နယ္ပါ (food colour မထည့္လဲရပါတယ္) 
ဖုတ္မယ့္ဘန္းကို ေထာပတ္သုတ္ၿပီး မုန္႔ႏွစ္ေလာင္းထည့္ အေပၚယံညီေအာင္
ေထာပတ္ ၂ ဇြန္းေလာက္ ဆမ္းၿပီး ညွိေပးပါ။ 
ၿပီးရင္ ဘိန္းေစ့ျဖဴးၿပီး အပူခ်ိန္ ၂၀၀ စင္တီဂရိတ္နဲ႔ အေပၚမီး မ်ားမ်ား ေအာက္မီးနဲနဲနဲ႔ မိနစ္ ၄၀ေလာက္ ဖုတ္ေပးပါ။
(ေအာက္မီး ကို ၁၀မိနစ္ေလာက္ပဲေပးပါတယ္)
မိနစ္ ၃၀ ေလာက္ေနရင္ ဓားခြၽန္ေလးနဲ႔ ထိုးၾကည့္ၿပီး မုန္႔ႏွစ္ကပ္မပါလာေတာ့ရင္ က်က္ပါၿပီ။ အေပၚယံ နီလာေအာင္၁၀ မိနစ္ေလာက္ ထပ္ထားၿပီးရင္ရပါၿပီ႐ွင္။
အေအးခံၿပီးမွ ႀကိဳက္ရာပုံျဖတ္လို႔ရပါၿပီ....




Source: Lin Thawdar

MYKA Ecommerce

www.myka.com.mm

No comments:

Post a Comment