Tuesday, December 19, 2017

ခဝဲသီး ပုဇြန္ေရခ်ိဳခ်က္

ခဝဲသီး ပုဇြန္ေရခ်ိဳခ်က္



ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
- ခဝဲသီး (အခြံေဇာင္းေလးမ်ား ျခစ္ထားပါ)
- ပုဇြန္ အနည္းငယ္
- ဆား အနည္းငယ္
- နႏြင္း အနည္းငယ္
- ၾကက္သြန္နီ
- ၾကက္သြန္ျဖဴ
- ခရမ္းခ်ဥ္သီး
- ငံျပာရည္ အနည္းငယ္
- နံနံပင္ အနည္းငယ္
- နံနံပင္ အျမစ္

ျပဳလုပ္နည္း
၁။ ပုဇြန္ကို ဆား ၊ နႏြင္း နယ္ထားပါ ။
၂။ အိုးထဲတြင္ ပုဇြန္ ၊ ၾကက္သြန္နီ ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၊ နံနံပင္အျမစ္ ၊ ဆီတို႔ကို ေသေသခ်ာခ်ာ လံုုး၍တည္ပါ။
၃။ လံုးထားတာမ်ား အိလာၿပီဆိုမွ ေရေႏြးထည့္ပါ။
၄။ ေရဆူလာလွ်င္ ငံျပာရည္အနည္းငယ္ထည့္ၿပီး ၊ ခဝဲသီးကို ႏွစ္သက္သလိုလွီးထည့္ပါ။
၅။ ခဝဲသီးကို မႏူးခင္ မီးဖိုမီးကို ပိတ္လိုုက္ပါ။ သူ႔အေငြ႕နွင့္သူ က်က္သြားပါမည္။
အရသာ အေပါ့အငံျမည္း၍ နံနံပင္အုပ္ၿပီး ပူပူေလးစားလို႔ရပါၿပီ ။
ခဝဲသီးခ်ိဳခ်ိဳ ၊ လတ္ဆတ္တဲ႔ပုဇြန္ခ်ိဳခိိ်ဳေလးဆိုေတာ့ အခ်ဳိမႈန္႔မလိုပဲ ခ်က္၍လြယ္ကူၿပီး အရသာရွိတ့ဲဟင္းေလး တစ္ခြက္ပါ။

MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm


No comments:

Post a Comment