ၾကြပ္ၾကြပ္ရြရြအရသာရွိလွတဲ့
အပ္မႈိေၾကာ္
အပ္မႈိဆိုုတာ မ်ားေသာအားျဖင့္
မာလာဟင္းႏွင့္ ေဟာ့ေပါ့မ်ားမွာ ထည့္စားတာမ်ားၾကပါတယ္။ အပ္မႈိကိုု ၾကြပ္ၾကြပ္ကေလးေၾကာ္စားလိုု႔ရတယ္ဆိုုတာ သိတဲ့သူနည္းၾကပါေသးတယ္။
ဒီအပ္မႈိအၾကြပ္ေၾကာ္ေလးကို အိမ္မွာေၾကာ္ေကၽြးလိုု႔ကေတာ့ အရသာရွိလြန္းလိုု႔ ၃ မိနစ္အတြင္း ပန္းကန္ပါ ေျပာင္သြားမယ္ဆိုုတာ အာမခံေလာက္ေအာင္ အရသာရွိပါတယ္။ ပိတ္ရက္မွာ ဘယ္မွမသြားပဲ အိမ္မွာေနၿပီးခ်က္စားမယ္ဆိုုရင္လည္း အဆင္ေျပလွပါတယ္။ကဲ ဘယ္လိုေၾကာ္မလဲၾကည့္လိုုက္ရေအာင္။
ဒီအပ္မႈိအၾကြပ္ေၾကာ္ေလးကို အိမ္မွာေၾကာ္ေကၽြးလိုု႔ကေတာ့ အရသာရွိလြန္းလိုု႔ ၃ မိနစ္အတြင္း ပန္းကန္ပါ ေျပာင္သြားမယ္ဆိုုတာ အာမခံေလာက္ေအာင္ အရသာရွိပါတယ္။ ပိတ္ရက္မွာ ဘယ္မွမသြားပဲ အိမ္မွာေနၿပီးခ်က္စားမယ္ဆိုုရင္လည္း အဆင္ေျပလွပါတယ္။ကဲ ဘယ္လိုေၾကာ္မလဲၾကည့္လိုုက္ရေအာင္။
လိုုအပ္ေသာပစၥည္း-
အေၾကာ္အတြက္ - အပ္မႈိ၊ ၾကက္ဥ ႏွင့္ အေၾကာ္ခံမႈန္႔။
အရသာအတြက္ - ဇီယာေစ့မႈန္႔၊ ငရုုတ္သီးမႈန္႔၊ဆား သံုုးမ်ိဳးေရာကာ အမႈန္႔ျဖဴးေသာဗူးထဲထည့္ထားပါ။ထို ့ေနာက္ ၾကက္သြန္ၿမိတ္အနည္းငယ္ ပါးပါးလွီးေပးထားပါ။
အရသာအတြက္ - ဇီယာေစ့မႈန္႔၊ ငရုုတ္သီးမႈန္႔၊ဆား သံုုးမ်ိဳးေရာကာ အမႈန္႔ျဖဴးေသာဗူးထဲထည့္ထားပါ။ထို ့ေနာက္ ၾကက္သြန္ၿမိတ္အနည္းငယ္ ပါးပါးလွီးေပးထားပါ။
ျပဳလုုပ္နည္း
၁။ ၾကက္ဥတစ္လံုုးကိုုခြဲၿပီး အႏွစ္ေရာအကာပါ ေရာခေလာက္ထားပါ။
၂။ အပ္မႈိကိုု ၾကက္ဥခေလာက္ထားေသာေရျဖင့္ ဟိုဘက္ဒီဘက္ႏွံ ့ေအာင္ ဆြတ္ေပးလိုုက္ပါ။
၃။ ၿပီးေနာက္ အေၾကာ္ခံမႈန္႔ျဖင့္ကပ္ေပးလိုုက္ပါ။
၄။ ထိုု႔ေနာက္ ဆီပူပူထဲမွာ ၂မိနစ္ခန္႕ထည့္ေၾကာ္ေပးလိုုက္ပါ။
၅။ ဆီမွဆယ္ယူၿပီးေသာ အပ္မႈိေၾကာ္ကိုု ၃ မ်ိဳးစပ္အမႈန္႔ျဖင့္ ျဖဴးေပးလုုိက္ပါ။ၿပီးရင္ေတာ့ ၾကက္သြန္ၿမိတ္ေလးကိုု အေပၚကျဖဴးေပးလိုုက္ပါ။
စားလိုု႔ေကာင္းအရသာရွိလွတာမို ့ တစ္အိမ္သားလံုုးက သင့္ကုိေက်းဇူးတင္ေနမွာပါ။ ကဲ အခုပဲေၾကာ္စားၾကည့္ၾကပါဦး.....
၂။ အပ္မႈိကိုု ၾကက္ဥခေလာက္ထားေသာေရျဖင့္ ဟိုဘက္ဒီဘက္ႏွံ ့ေအာင္ ဆြတ္ေပးလိုုက္ပါ။
၃။ ၿပီးေနာက္ အေၾကာ္ခံမႈန္႔ျဖင့္ကပ္ေပးလိုုက္ပါ။
၄။ ထိုု႔ေနာက္ ဆီပူပူထဲမွာ ၂မိနစ္ခန္႕ထည့္ေၾကာ္ေပးလိုုက္ပါ။
၅။ ဆီမွဆယ္ယူၿပီးေသာ အပ္မႈိေၾကာ္ကိုု ၃ မ်ိဳးစပ္အမႈန္႔ျဖင့္ ျဖဴးေပးလုုိက္ပါ။ၿပီးရင္ေတာ့ ၾကက္သြန္ၿမိတ္ေလးကိုု အေပၚကျဖဴးေပးလိုုက္ပါ။
စားလိုု႔ေကာင္းအရသာရွိလွတာမို ့ တစ္အိမ္သားလံုုးက သင့္ကုိေက်းဇူးတင္ေနမွာပါ။ ကဲ အခုပဲေၾကာ္စားၾကည့္ၾကပါဦး.....
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment