Monday, December 25, 2017

ရဲယိုရြက္ ငါးဖယ္ထုပ္

ရဲယိုရြက္ ငါးဖယ္ထုပ္
ရဲယိုရြက္ အႏုမ်ားကို ေရေဆးသန္႔စင္ ေရစစ္ထားပါ။
ငါးဖယ္ကို နႏြင္းမႈန္႔၊ ငံျပာရည္၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ခ်င္း ညက္ေအာင္ ေထာင္းထည့္ၿပီး နယ္ပါ။ ၿပီးလ်င္ အေပၚေအာက္ ေျမႇာက္ရိုက္ပါ။
စီးပိုင္လာလ်င္ ရဲယိုရြက္ထဲ အေနေတာ္ထည့္ၿပီး ပုံပါအတိုင္း ထုတ္ပါ။
ၿပီးလ်င္ အိုးထဲ စီထည့္ၿပီး ငံျပာရည္ အနည္းငယ္၊ ႏွမ္းဆီ ထမင္းစားဇြန္း တစ္ဇြန္း၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နီ ပါးပါးလွီးထည့္ပါ။
ငါးဖယ္ထုတ္မ်ား ေရျမဳတ္ေအာင္ထည့္ၿပီးတည္ပါ။
ၾကက္သြန္က်က္ၿပီး ပြက္ပြက္ဆူလ်င္ အေပါ့အငံ လိုသလို ထည့္ပါ။
ေဆးဖက္လည္းဝင္ ခံတြင္းလည္းၿမိန္ပါတယ္။ လုပ္စားၾကည့္ေနာ္....





Source: Khin Than Nwe

MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm


No comments:

Post a Comment