Thursday, December 21, 2017

ဆီခ်က္ လုပ္နည္း

ဆီခ်က္ လုပ္နည္း

ဆီခ်က္အလြယ္လုပ္နည္းေလးကို ေျပာျပပါ့မယ္....

၁။ အရင္ဆံုး ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ ႂကြပ္ေနေအာင္ ခ်က္ပါ။

၂။ ၿပီးရင္ အသားျပဳတ္မယ့္အထဲကို ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ခ်င္းကို ဓားျပားရုိက္ထည့္ပါ။ အခ်ိဳမႈန္႔နည္းနည္း ၊ ဆားသင့္ရုံ ထည့္ၿပီး ႏူးေအာင္ျပဳတ္ပါ။

၃။ အဲဒီ ျပဳတ္ရည္ဟာ ဆီခ်က္ရဲ႕ဟင္းခ်ိဳျဖစ္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္ၿမိတ္ေလး ညႇပ္ထည့္ၿပီး ေသာက္ရုံပါပဲ။

၄။ တစ္ခါ ေရေႏြးအိုးပြက္ပြက္ဆူတဲ့အထဲ ေခါက္ဆဲြျပဳတ္ပါမယ္။

၅။ ပံုမွာ ျပထားတဲ့တံဆိပ္ဆို တစ္ေခြခဲြဟာ လူတစ္ေယာက္စာ အေတာ္ပါပဲ။

၆။ ေခါက္ဆဲြျပဳတ္တဲ့အခါ အရမ္းေပ်ာ့သြားလို႔မရပါဘူး။ အေနေတာ္ ျဖစ္ရပါမယ္။

၇။ ေပ်ာ့သြားတဲ့ ေခါက္ဆဲြဟာ ဆီေတြ အကုန္စုပ္ၿပီး ဖြာတာတာ ေျခာက္ကပ္ကပ္ႀကီးျဖစ္သြားရင္ စားမေကာင္းပါဘူး။

၈။ ဆီခ်က္လုပ္မယ့္ ပန္းကန္ထဲကို ဒါးခ်ိ (သို႔) အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္၊ ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႔ ၊ ပဲငံျပာရည္ အပ်စ္ရည္ အရင္ထည့္ပါ။

၉။ ၿပီးမွ ျပဳတ္ထားတဲ့ ေခါက္ဆဲြထည့္ၿပီး ပဲငံျပာရည္အက်ဲ နဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ အေရေကာ အဖတ္ေကာ ထည့္ၿပီး ေရေႏြးေဖ်ာထားတဲ့ ကန္စြန္း႐ြက္ထည့္၊ အသားျပဳတ္ ညႇပ္ထည့္ၿပီး ႏွံ ့ေအာင္ ေမႊစားရုံပါပဲ....




Source : Kyaw Win

MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm


No comments:

Post a Comment