ငါးရခိုင္ခ်ဥ္စပ္ဟင္း
စေန တနဂၤေႏြ ပိတ္ရက္ေလးလာျပန္ၿပီဆိုေတာ့ လြယ္လြယ္ကူကူ
ခ်ဥ္ငံစပ္ဟင္းေလးတစ္ပြဲေလာက္
ခ်က္ၿပီး အားလပ္ရက္ကို ျဖတ္သန္းၾကရေအာင္....
ခ်က္ၿပီး အားလပ္ရက္ကို ျဖတ္သန္းၾကရေအာင္....
ႏွစ္သက္ရာ ငါးတစ္မ်ိဳး
ကုလားေအာ္
ငရုတ္သီးစိမ္း
မန္က်ည္းသီးမွည့္
အခ်ိဳမႈန္႔
နံနံပင္ (သို ့) ရွမ္းနံနံ
ဆား
မွ်င္ငါးပိ (သို႕) စိမ္းစားငပိ
ဆီ အနည္းငယ္
ဆႏြင္းမႈန္႔ အနည္းငယ္
ၾကက္သြန္ျဖဴ
ငရုပ္ေကာင္း အနည္းငယ္
ကုလားေအာ္
ငရုတ္သီးစိမ္း
မန္က်ည္းသီးမွည့္
အခ်ိဳမႈန္႔
နံနံပင္ (သို ့) ရွမ္းနံနံ
ဆား
မွ်င္ငါးပိ (သို႕) စိမ္းစားငပိ
ဆီ အနည္းငယ္
ဆႏြင္းမႈန္႔ အနည္းငယ္
ၾကက္သြန္ျဖဴ
ငရုပ္ေကာင္း အနည္းငယ္
ပထမဆံုး ငရုတ္သီးစိမ္း ႏွင့္ ကုလားေအာ္ေတာင့္ မ်ားကို မီးေအးေအး
ႏွင့္ ႏြမ္းသြားသည့္အထိ ကင္ၿပီး ႀကက္သြန္ျဖဴႏွင့္ေရာကာ မညက္တညက္ ႀကိတ္ထားေပးပါ။
အိုးတစ္လံုးထဲမွာ ငါးကို ဆား၊ ဆႏြင္းမႈန္႕၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ၊
မွ်င္ငါးပိတို႕နဲ႕ နယ္ၿပီး ႏွပ္ထားပါ။
မန္က်ည္းသီး ေရေဖ်ာ္ထားပါ။ နံနံပင္ (သို႕) ရွမ္းနံနံကို သင္ၿပီး
ေရစိမ္ထားပါ။
ႏွပ္ထားေသာ ငါးကို မီးဖိုေပၚတင္ၿပီးလွ်င္ ကုလားေအာ္၊
ငရုတ္သီးစိမ္း၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ႀကိတ္ထားတာထည့္ပါ။
ဆီထည့္ ၊ ေရထည့္ၿပီး တည္ထားပါ ။
ဆီထည့္ ၊ ေရထည့္ၿပီး တည္ထားပါ ။
ဆူၿပီဆိုလ်ွင္ မန္က်ည္းမွည့္ အရည္ေဖ်ာ္ထားတာ ထည့္ၿပီး ျပန္ဆူေအာင္ေစာင့္ပါ
။
ဆူလာၿပီဆို နံနံပင္ (သို႕) ရွမ္းနံနံ အုပ္ၿပီး စားလို႔ရပါၿပီ ။
Source: Food In
Your Heart
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment