အမဲသားႏွပ္
ဒီေန႔ေတာ့ ေသြးအားေကာင္းၿပီး အဟာရဓါတ္ေတြ မ်ားစြာပါဝင္တဲ့ အမဲသားကုိ ခ်က္စားၾကမယ္ေနာ္...
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
အမဲသား
ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ခ်င္း
ဆား ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ၊ ငံျပာရည္
ရွာလကာရည္
နႏြင္းမႈန္႔ ၊ မဆလာ
ငရုတ္သီးအဖတ္
ဆီ
အမဲသား
ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ခ်င္း
ဆား ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ၊ ငံျပာရည္
ရွာလကာရည္
နႏြင္းမႈန္႔ ၊ မဆလာ
ငရုတ္သီးအဖတ္
ဆီ
ပထမဦးစြာ အမဲသားကုိ ပါးပါးေလးေတြ ျဖစ္ေအာင္
လီွးထားၿပီး ဆား ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ၊ ငံျပာရည္ ၊ ရွာလကာရည္၊ နႏြင္းမႈန္႔
၊ မဆလာတို႔ ျဖင့္ နယ္ၿပီး ႏွပ္ထားပါ။ အမဲသားမွာ အနံ႔ရွိလို႔ မဆလာကုိ
မ်ားမ်ားထည့္ေပးပါ။
ၾကက္သြန္နီ ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ခ်င္းတို႔ကုိ မ်ားမ်ား ႀကိတ္ထားပါ။ ႀကိတ္စက္မရွိလွ်င္လည္း ဓါးျဖင့္ ေသးေသးေလးေတြ လီွးထားပါ။
ဆီပူေနေသာ ဒယ္အိုးထဲသို႔ ႀကိတ္ထားေသာ ၾကက္သြန္ႏွင့္ ခ်င္းမ်ားကို ထည့္ၿပီး ဆီသက္ပါ။
အဲ့ဒီေနာက္ အမဲသားမ်ားကုိ ထည့္ၿပီး ေရာေမႊပါ။
အမဲသားမ်ား ျမဳပ္သည္အထိ ေရမ်ားထည့္ၿပီး အဖံုးဖံုးထားပါ။
ေရခမ္းခါနီးတြင္ ေနာက္ထပ္ တစ္ခါ ေရထပ္ထည့္ပါ။ အမဲသား မႏူးမွာစိုးလို႔ပါ။
ၾကက္သြန္နီ ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ခ်င္းတို႔ကုိ မ်ားမ်ား ႀကိတ္ထားပါ။ ႀကိတ္စက္မရွိလွ်င္လည္း ဓါးျဖင့္ ေသးေသးေလးေတြ လီွးထားပါ။
ဆီပူေနေသာ ဒယ္အိုးထဲသို႔ ႀကိတ္ထားေသာ ၾကက္သြန္ႏွင့္ ခ်င္းမ်ားကို ထည့္ၿပီး ဆီသက္ပါ။
အဲ့ဒီေနာက္ အမဲသားမ်ားကုိ ထည့္ၿပီး ေရာေမႊပါ။
အမဲသားမ်ား ျမဳပ္သည္အထိ ေရမ်ားထည့္ၿပီး အဖံုးဖံုးထားပါ။
ေရခမ္းခါနီးတြင္ ေနာက္ထပ္ တစ္ခါ ေရထပ္ထည့္ပါ။ အမဲသား မႏူးမွာစိုးလို႔ပါ။
ဒုတိအႀကိမ္ ေရခမ္းခါနီးတြင္ အႏွစ္မ်ားႏွင့္ အမဲသားမ်ားကုိ
ေမႊေပးပါ။
အစပ္ႀကိဳက္လွ်င္ ငရုတ္အဖတ္ေလးေတြ ထည့္ေပးပါ။
ေရမ်ား ခမ္းသြားလွ်င္ အမဲသားႏွပ္ ရပါၿပီ။ အနံ႔ကေတာ့ ေျပာစရာမလုိေအာင္ ေမႊးႀကိဳင္ၿပီး အရသာရွိလွပါတယ္....
အစပ္ႀကိဳက္လွ်င္ ငရုတ္အဖတ္ေလးေတြ ထည့္ေပးပါ။
ေရမ်ား ခမ္းသြားလွ်င္ အမဲသားႏွပ္ ရပါၿပီ။ အနံ႔ကေတာ့ ေျပာစရာမလုိေအာင္ ေမႊးႀကိဳင္ၿပီး အရသာရွိလွပါတယ္....
MYKA
Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment