အနံ႕ေမႊးေမႊးေလးနဲ
့ငါးကင္
ငါး ၇၀ သားခန္႔ တစ္ေကာင္ကို ေဆးေၾကာသန္႔စင္ထားပါ။
စပါးလင္ ၁ ပင္ကို ဓားျပား႐ိုက္ၿပီး ငါး၏ဝမ္းဗိုက္အတြင္းသို႔ ထည့္ပါ။
ဆား လက္ဖက္ဇြန္း ၁ ဇြန္း
ပဲငံျပာရည္ ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္း
သၾကား အနည္းငယ္
င႐ုပ္ေကာင္းမႈန္႔ သင့္ရံု စသည္တို႔ကို ပန္းကန္လံုးတခုထဲ ေရာစပ္၍
ငါးအသားထဲဝင္ေအာင္ ဆုပ္နယ္ကာ နာရီဝက္ခန္႔ႏွပ္ထားၿပီး မီးေအးေအးနဲ႔ ကင္ေပးပါ။
ငါးမတူးေစေအာင္နဲ႔
သံဇကာ မကပ္ရေလေအာင္
ငါးအား ဆီအနည္းငယ္ သုတ္လိမ္းေပးပါ။
မီးေအးေအးနဲ႔ မိနစ္ ၄၀ ခန္႔ တဖက္မွတဖက္သို႔ လွန္ၿပီး က်က္သည္ထိ ကင္ေပးရပါမယ္။
မီးေအးေအးနဲ႔ မိနစ္ ၄၀ ခန္႔ တဖက္မွတဖက္သို႔ လွန္ၿပီး က်က္သည္ထိ ကင္ေပးရပါမယ္။
အခ်ဥ္ရည္စပ္နည္း
============
င႐ုပ္သီးစိမ္း ၂၀ ေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ အမႊာႀကီး ၆ မႊာ
နံနံပင္ ၂ ပင္
ႏွမ္းျဖဴ ေလွာ္ၿပီးသား ထမင္းစားဇြန္းဝက္
သၾကား ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္း
ငါးငံျပာရည္ ထမင္းစားဇြန္း ၃ ဇြန္း
သံပုရာသီး ၃ လံုးတို႔ ထည့္ၿပီး ေရာစပ္ၿပီးေဖ်ာ္ကာ ငါးကင္နဲ႔ တြဲဖက္သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီ။
============
င႐ုပ္သီးစိမ္း ၂၀ ေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ အမႊာႀကီး ၆ မႊာ
နံနံပင္ ၂ ပင္
ႏွမ္းျဖဴ ေလွာ္ၿပီးသား ထမင္းစားဇြန္းဝက္
သၾကား ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္း
ငါးငံျပာရည္ ထမင္းစားဇြန္း ၃ ဇြန္း
သံပုရာသီး ၃ လံုးတို႔ ထည့္ၿပီး ေရာစပ္ၿပီးေဖ်ာ္ကာ ငါးကင္နဲ႔ တြဲဖက္သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီ။
Source:
Thida Lay Lay
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment