Thursday, December 14, 2017

အနံ႕ေမႊးေမႊးေလးနဲ ့ငါးကင္

အနံ႕ေမႊးေမႊးေလးနဲ ့ငါးကင္





ငါး  ၇၀ သားခန္႔ တစ္​​ေကာင္ကိုေဆးေၾကာသန္႔စင္ထားပါ။
စပါးလင္
​  ၁ ပင္ကို ဓားျပား႐ိုက္ၿပီး ငါး၏ဝမ္းဗိုက္အတြင္းသို႔ ထည့္ပါ။
ဆား  လက္
ဖက္ဇြန္း ၁ ဇြန္
ပဲငံျပာရည္
​  ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္
သၾကား အနည္
းငယ္
င႐ုပ္
​​ေကာင္းမႈန္႔  သင့္ရံု စသည္တို႔ကို ပန္းကန္လံုးတခုထဲေရာစပ္
ငါးအသားထဲဝင္
​​ေအာင္ဆုပ္နယ္ကာ နာရီဝက္ခန္႔ႏွပ္ထားၿပီး မီးေအးေအးနဲ႔ ကင္​​ေပးပါ။
ငါးမတူးေစေအာင္နဲ႔ သံဇကာ မကပ္ေလေအာင္ ငါးအား ဆီအနည္းငယ္သုတ္လိမ္ေပးပါ။
မီး
ေအးေအးနဲ႔ မိနစ္၄၀ ခန္႔ တဖက္မွတဖက္သို႔ လွန္ၿပီး က်က္သည္ထိ ကင္​​ေပးရပါမယ္

အခ်ဥ္ရည္စပ္နည္
============
င႐ုပ္
သီးစိမ္း  ၂၀ေတာင္
ၾကက္
သြန္ျဖဴ အမႊာႀကီး     ၆ မႊာ
နံနံပင္
၂ ပင္
ႏွမ္
းျဖဴ ေလွာ္ၿပီးသား      ထမင္းစားဇြန္းဝက္
သၾကား ထမင္
းစားဇြန္း    ၁ ဇြန္
ငါးငံျပာရည္
ထမင္းစားဇြန္း     ၃ ဇြန္
သံပုရာသီး     ၃ လံုးတို႔ ထည္
့ၿပီး ေရာစပ္ၿပီးေဖ်ာ္ကာ ငါးကင္နဲ႔ တြဲဖက္သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီ။
Source: Thida Lay Lay

MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm


No comments:

Post a Comment