အာလူး ဆႏြင္းမကင္းလုပ္နည္း
လိုအပ္တာေတြကေတာ့
အာလူး ၂ ပိသာ
အုန္းသီး ၃ လံုး
သၾကား ၇၅ က်ပ္သား
ေထာပတ္ဆီ ၃၀ က်ပ္သား
ဆား အနည္းငယ္
ေရႊခ်ီ ၁၅က်ပ္သား
အုန္းသီး ၃ လံုး
သၾကား ၇၅ က်ပ္သား
ေထာပတ္ဆီ ၃၀ က်ပ္သား
ဆား အနည္းငယ္
ေရႊခ်ီ ၁၅က်ပ္သား
ဦးစြာ အာလူးကို ႏူးေအာင္ျပဳတ္ပါ။ အာလူးႏူးလာလၽွင္ မီးဖိုမွခ်၍
အေအးခံပါ။ အုန္းသီး ၃ လံုးကို ျခစ္ၿပီး အရည္ညႇစ္ပါ။ ထို ့ေနာက္ အိုးတစ္လံုးတြင္
ထည့္ၿပီး မီးဖိုေပၚတြင္တင္၍ ဆီျပန္လာသည္အထိ ခ်က္ေပးပါ။ ေရႊခ်ီမႈန္႔ကို အေရာင္ေျပာင္းလာသည္အထိ
ေလွာ္ပါ။ အာလူးကို အခြံခြာ၍ ညက္ေအာင္ ေထာင္းပါ။ ထို ့ေနာက္ အာလူး၊ အုန္းဆီခ်က္၊ သၾကား၊
ေထာပတ္ဆီ၊ ဆား၊ ေရႊခ်ီမႈန္႔တို႔ကို သမေအာင္ေမႊပါ။ ထို ့ေနာက္ ဗန္းကို ေထာပတ္ဆီ
အနည္းငယ္ သုတ္လိမ္းပါ။ ၎ဗန္းထဲသို႔ သမေအာင္ေရာေမႊထားေသာ ပါဝင္ပစၥည္းမ်ားကို ထည့္ပါ။
မုန္႔သားမ်က္ႏွာျပင္ ညီေအာင္ ညႇိေပးပါ။ ေအာက္မီး နည္းနည္းေပးၿပီး အေပၚမီး မ်ားမ်ားေပးပါ။
အေပၚမ်က္ႏွာျပင္ နီရဲလာေအာင္ေပးပါ။ အေပၚမ်က္ႏွာျပင္ တင္းၿပီး နီရဲလာလၽွင္ မုန္႔ကိုအေအးခံပါ။
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment