မ်ွစ္နွင့္ပဲျပဳတ္ေၾကာ္
အရမ္းလည္းလြယ္ကူၿပီး စားလို ့ေကာင္းတဲ့အရံပာင္းေလးပါ။
အရမ္းလည္းလြယ္ကူၿပီး စားလို ့ေကာင္းတဲ့အရံပာင္းေလးပါ။
မွ်စ္နွင့္ပဲျပဳတ္ေၾကာ္အတြက္
မ်ွစ္ ( 10 က်ပ္သား ) ႏုတ္ႏုတ္လွီးထားေသာ မွ်စ္၀ါကို 15 မိနစ္ခန္ ့ျပဳတ္ၿပီး ေရေအးစိမ္၊
ေအးလ်ွင္ေရစစ္ကာေရညွစ္ထားပါ။
စားေတာ္ပဲျပဳတ္အိအိ ( 5 က်ပ္သား)
ၾကက္သြန္ျဖဴ 3 မႊာကို အခြံခြာေရေဆးၿပီး မညက္တညက္ေထာင္းထားပါ။
ဆီထမင္းစားဇြန္း 2 ဇြန္း
ဆား၊ နႏြင္း၊ အရသာမႈန္ ့အနည္းငယ္စီ
ေၾကာ္မည့္အိုးထဲသို ့ဆီထည့္ကာ ဆီက်က္လ်ွင္ ၾကက္သြန္ျဖဴ နွင့္ နႏြင္းအနည္းငယ္ကို
ထည့္ကာ နီညိဳေရာင္သန္းေအာင္ ဆီသတ္ၿပီး မ်ွစ္နွင့္ ဆား၊အရသာမႈန္ ့တို ့ကိုထည့္ကာ
၁၀ မိနစ္ခန္ ့သမေအာင္ေမႊၿပီးေၾကာ္ပါ။ ထို ့ေနာက္ စားေတာ္ပဲျပဳတ္ကိုထည့္ကာ ပဲမေက်သြားေအာင္
၅ မိနစ္ခန္ ့ျဖည္းျဖည္းဆက္တိုက္ေမႊေၾကာ္ၿပီး အရသာရွိတဲ့အရံပာင္း
တစ္ခြက္ကို သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီရွင္။
စားေတာ္ပဲျပဳတ္အိအိ ( 5 က်ပ္သား)
ၾကက္သြန္ျဖဴ 3 မႊာကို အခြံခြာေရေဆးၿပီး မညက္တညက္ေထာင္းထားပါ။
ဆီထမင္းစားဇြန္း 2 ဇြန္း
ဆား၊ နႏြင္း၊ အရသာမႈန္ ့အနည္းငယ္စီ
ေၾကာ္မည့္အိုးထဲသို ့ဆီထည့္ကာ ဆီက်က္လ်ွင္ ၾကက္သြန္ျဖဴ နွင့္ နႏြင္းအနည္းငယ္ကို
ထည့္ကာ နီညိဳေရာင္သန္းေအာင္ ဆီသတ္ၿပီး မ်ွစ္နွင့္ ဆား၊အရသာမႈန္ ့တို ့ကိုထည့္ကာ
၁၀ မိနစ္ခန္ ့သမေအာင္ေမႊၿပီးေၾကာ္ပါ။ ထို ့ေနာက္ စားေတာ္ပဲျပဳတ္ကိုထည့္ကာ ပဲမေက်သြားေအာင္
၅ မိနစ္ခန္ ့ျဖည္းျဖည္းဆက္တိုက္ေမႊေၾကာ္ၿပီး အရသာရွိတဲ့အရံပာင္း
တစ္ခြက္ကို သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီရွင္။
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment