Thursday, December 21, 2017

ၾကက္ဥနဲ႕ဆူးပုပ္လိပ္

ၾကက္ဥနဲ႕ဆူးပုပ္လိပ



ခ်က္တတ္သူေတြအဖို႔ မဆန္းေပမဲ့ အခုမွ အခ်က္သင္ေနသူေတြ ၊ မိေ၀းဖေ၀း ကိုယ္တိုင္ခ်က္ေနရတဲ့ ေယာက္်ားေလးေတြအတြက္ ရည္ရြယ္ပါတယ္။

ၾကက္ဥကို နည္းမ်ားစြာနဲ႕ ခ်က္ျပဳတ္လို႕ရပါတယ္။ ဒီနည္းေလးကေတာ့ ၾကက္ဥနဲ႕ဆူးပုပ္ေရာေမႊၿပီး ေၾကာ္တဲ့ သာမန္ သမရိုးက်နည္းကေန တစ္နည္းကြဲေနတဲ့ ေၾကာ္နည္းပါ။
ၾကက္ဥကို ခြက္ထဲ ေဖာက္ထည့္ၿပီး ဆားနည္းနည္းနဲ႕ ေၾကေအာင္ေခါက္ပါ။
ဆူးပုပ္ရြက္ကိုလည္း အစည္းလိုက္ ေရေဆးၿပီး အရြက္ႏုေလးေတြကို သင္ထားပါ။
ၿပီးရင္ ဒယ္အိုးအျပန္႔ထဲ ထည့္ၿပီး အခ်ပ္လိုက္ မထူမပါးေလးျဖစ္ေအာင္ ထည့္ပါ။
ၾကက္ဥအေပၚကေန ဆူးပုပ္ရြက္ေလးကို တစ္ဘက္မွာ ထည့္ၿပီး
အလိပ္ကေလးရေအာင္ လိပ္ပါ။
ခဏေနရင္ ဆူးပုပ္လည္း က်က္ေလာက္ၿပီမို ့အိုးထဲကဆယ္ၿပီး လိုသေလာက္ လွီးပါ။
အစပ္ႀကိဳက္သူေတြက ငရုတ္သီးစိမ္းပါးပါး ညွပ္ထည့္တာမ်ိဳး၊ ပုစြန္ေျခာက္တို႔၊ ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႔တို႔ ထည့္တာမ်ိဳး ကိုယ့္ဥာဏ္ကြန္႔ျမဴးရင္ ကြန္႔ျမဴးသလို ထြင္လို ့ရပါတယ္။
အစားအေသာက္တစ္မ်ိဳးဟာ တစ္ခါလာလည္း ဒီပံုစံ၊ ေနာက္တစ္ခါလည္း ဒီပံုစံဘဲဆို ၿငီးေငြ႕တတ္ၾကပါတယ္။ အျမင္တစ္မ်ိဳးနဲ႕အေျပာင္းအလဲေလး ျဖစ္တာေပါ့ေနာ္....

MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm

No comments:

Post a Comment