ခရမ္းခ်ဥ္သီး
ပန္ေထြေဖ်ာ္သုတ္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပန္ေထြေဖ်ာ္ကေတာ့ အစားမ်ားတဲ့ဟင္းတခြက္ပါ ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပန္ေထြေဖ်ာ္သုတ္ကေတာ့ သိပ္ၿပီး လုပ္စားေလ့မရွိၾကပါဘူး။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို မီးေသြးမီးဖိုနဲ႔ မီးဖုတ္တာက ပို၍ စားလို႔ေကာင္းၿပီး၊
ေလးဘက္နာသမားမ်ားပါ စားလို႔ ရပါတယ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပန္ေထြေဖ်ာ္သုတ္သည္ ၾကက္သား
ကာလသားဟင္းနဲ႔ တြဲစားလ်င္လည္း အလိုက္ျဖစ္ပါတယ္။
၁။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို ပံုတြင္ ျပထားသည့္အတိုင္း မီးဖုတ္ၿပီး
အေအးခံပါ။
၂။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ား ေအးသြားလ်င္ အေပၚမွ အေရခြံကို ခြာလိုက္ပါ။
၃။ ၿပီးလ်င္ သုတ္ရန္ အဆင္သင့္ျပင္ထားသည့္ ၾကက္သြန္နီ၊ နံနံပင္၊ င႐ုပ္သီးစိမ္း၊ င႐ုပ္အက်က္မႈန္႔၊ ဆား ၊ ပုဇြန္ငံျပာရည္တို႔ႏွင့္ ႏွံ႕စပ္စြာ သုတ္ပါ။
၄။ ဆီမပါ ေလးဘက္နာသမားမ်ားပါ စားလို႔ရတဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပန္ေထြေဖ်ာ္သုတ္စားရန္ အဆင္သင့္ျဖစ္ပါၿပီ။
၂။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ား ေအးသြားလ်င္ အေပၚမွ အေရခြံကို ခြာလိုက္ပါ။
၃။ ၿပီးလ်င္ သုတ္ရန္ အဆင္သင့္ျပင္ထားသည့္ ၾကက္သြန္နီ၊ နံနံပင္၊ င႐ုပ္သီးစိမ္း၊ င႐ုပ္အက်က္မႈန္႔၊ ဆား ၊ ပုဇြန္ငံျပာရည္တို႔ႏွင့္ ႏွံ႕စပ္စြာ သုတ္ပါ။
၄။ ဆီမပါ ေလးဘက္နာသမားမ်ားပါ စားလို႔ရတဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပန္ေထြေဖ်ာ္သုတ္စားရန္ အဆင္သင့္ျဖစ္ပါၿပီ။
Source: WinWin KT for FOOD@HOME
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment