Thursday, December 21, 2017

ဝက္နံ႐ိုး ပဲငပိထမင္းေပါင္း

ဝက္နံ႐ိုး ပဲငပိထမင္းေပါင္း
ဝက္နံ႐ိုးႏုေလးေတြကို ပဲငပိ၊ ပဲငံျပာရည္အၾကည္၊ ရွာလကာရည္နဲနဲ၊ ဆား၊ သၾကား၊ င႐ုပ္ေကာင္းမႈန္ ့အျဖဴ၊ ေကာ္မႈန္႔၊ ေရေအးနဲနဲ၊ ဆီနဲနဲနဲ႔ ေသခ်ာစြာနယ္ၿပီး ႏွပ္ထားပါ။ ၂ နာရီခန္႔ ႏွပ္ထားေသာ ဝက္နံ႐ိုးမ်ားကို ေရခဲ ေသတၱာထဲ ထည့္ထားပါ။
စားကာနီးတြင္ ဒယ္အိုးကို အရင္ပူေအာင္ လုပ္ၿပီး ဆီနဲနဲ ထည့္ပါ ။
ၿပီးလ်င္ ၾကက္သြန္နီ ၁ လံုးကို ၄ ျခမ္း ခြဲ၊ ခ်င္း မထူမပါး ၃ ျပားကို ထည့္လိုက္ပါ။
ၿပီးရင္ ခပ္ထူထူ လွီးထားေသာ င႐ုပ္ပြ အစိမ္းအနီတို႔ကို ထည့္ၿပီး ေၾကာ္ပါ။ ၃ မိနစ္ေလာက္ ေၾကာ္ၿပီး ဖယ္ထား ပါ။
ဒယ္အိုးကို မေျပာင္းဘဲ ဆီနဲနဲ ထပ္ထည့္ၿပီး ႏွပ္ထားေသာ ဝက္နံ႐ိုးမ်ားကို ထည့္၍ နီသြားသည္အထိ မီးျပင္း ျပင္းနဲ႔ ခ်က္ပါ။
ဝက္နံ႐ိုးမ်ား နီသြားလ်င္ ေရနဲနဲထည့္၍ ခ်က္ပါ။
ဝက္အသားမ်ား ႏူးလ်င္ ခုနက ဖယ္ထားသည့္ င႐ုပ္ပြေၾကာ္ကို ဒယ္အိုးထဲ ျပန္ထည့္၍ ဝက္နံ႐ိုးနဲ႔ ေရာသြား ေအာင္ ေသခ်ာစြာ ေမႊၿပီး ေကာ္မႈန္႔ နဲနဲနဲ႔ ေရေအးေဖ်ာ္ထားသည့္ ေကာ္ေရကို ထည့္ၿပီး မီးဖိုမီး ပိတ္လိုက္ပါ။
ၿပီးလ်င္ ပန္းကန္ျပားထဲတြင္ ထမင္းထည့္၍ အေပၚမွ ဝက္နံ႐ိုး ပဲငပိခ်က္ကို ေလာင္းထည့္လိုက္ပါ။
အရသာရွိတဲ့ ဝက္နံ႐ိုး ပဲငပိထမင္းေပါင္းေလး ရပါၿပီ။



Source: WinWin KT for FOOD@HOME

MYKA Ecommerce

www.myka.com.mm

No comments:

Post a Comment