Wednesday, December 6, 2017

မန္က်ည္းရြက္ ပုဇြန္စပ္ေၾကာ္

မန္က်ည္းရြက္ ပုဇြန္စပ္ေၾကာ္

ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
မန္က်ည္းရြက္ - ၁၀ က်ပ္သား
ပုဇြန္စိပ္ - ၂၅ ေကာင္ က်ပ္သား (ေခါင္းျဖဳတ္ထားပါ)
ငံျပာရည္ - ၂ ဇြန္း (ဟင္းစားဇြန္း)
ၾကက္သြန္နီ - ၂ လံုး (ေသးေသးစဥ္းထားပါ)
ၾကက္သြန္ျဖဴ - ၁ လံုး
အေရာင္တင္မႈန္႔ - ၁ ဇြန္း (လဖက္ရည္ဇြန္း)
နႏြင္းမႈန္႔ - အနည္းငယ္
ဆား - အနည္းငယ္
ဆီ - အနည္းငယ္
ငရုုပ္သီးစိမ္း - ၂၀ ေတာင့္ (ကြဲေအာင္ ထုုထားပါ)





ျပဳလုပ္နည္း
ဒယ္အိုးထဲတြင္ ဆီအနည္းငယ္ထည့္၍ နႏြင္းမႈန္႔ ၊ ၾကက္သြန္နီ ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴတို႔ကို ထည့္၍ ႏြမ္းလာေအာင္ ဆီသတ္ပါ ။
ၿပီးလွ်င္ အေရာင္တင္မႈန္႔ထည့္၍ ပုဇြန္ေလးမ်ား ထည့္ပါ ။
ေရေႏြးအနည္းငယ္ ၊ ထုထားသည့္ ငရုုပ္သီးစိမ္း နွင့္ငံျပာရည္ထည့္၍၊ ဆီျပန္လာေအာင္ တည္ထားပါ ။
ဆီျပန္ခါနီးတြင္ မန္က်ည္းရြက္ကို အုပ္၍ ၊ ဆီျပန္လ်င္ အေပါ့အငံျပင္၍ မိမိစိတ္ႀကိဳက္အရသာရလ်င္ မန္က်ည္းရြက္ပုဇြန္စပ္ေၾကာ္ စားလို႔ရပါၿပီရွင္ ။
Source: WinWin KT. FOOD@HOME

 MYKA Ecommerce

www.myka.com.mm

No comments:

Post a Comment