ၾကက္သား ပဲရည္သုုပ္
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
ၾကက္သား
အသဲအျမစ္
ေမႊးပဲ အစိမ္းမုန္႔
ၾကက္ဥ
ဆား
အခ်ိဳမႈန္႔
ဆႏြင္း
ေရ
ေဂၚဖီ
ၾကက္သြန္နီ
ေ႐ွာက္ရြက္
င႐ုပ္သီးစိမ္း
င႐ုပ္သီးမႈန္႔
သံပုရာသီး
ငံျပာရည္
ဟင္းခတ္မႈန္႔
ျပဳလုုပ္နည္း
ေမႊးပဲအစိမ္းမုန္႔ တစ္ထုပ္ကို ဆား ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ၊ ဆႏြင္း နည္းနည္းထည့္ၿပီး ေရေဖ်ာ္ထားပါ။
ၾကက္သားကို ေရေဆး သန္႔စင္ၿပီး ဆား ၊ ဆႏြင္း နယ္ၿပီး ေရနဲ႔ျပဳတ္ပါ။ ႏူးလာရင္ ဆယ္ထားပါ။
ၾကက္ျပဳတ္ရည္ထဲကို ေရေဖ်ာ္ထားတဲ့ ပဲရည္ေတြ ထည့္ၿပီး က်ိဳပါ။
မျပတ္ေမႊေပးပါ။
ပဲအစိမ္းနံ႔ ေပ်ာက္ၿပီး ေမႊးလာရင္ ေခါက္ထားတဲ့ ၾကက္ဥတစ္လံုးကို ထည့္ပါ။
ဆူပြက္လာရင္ ရပါၿပီ။
ၾကက္သားႏွင့္ အသဲအျမစ္ကို အေနေတာ္ လွီး၍ ပဲရည္ဆမ္းၿပီး ေဂၚဖီ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ေ႐ွာက္ရြက္၊ င႐ုပ္သီးစိမ္း ၊ င႐ုပ္သီးအမႈန္႔ေရာ ထည့္ၿပီး၊ သံပုရာညႇစ္၊ ငံျပာရည္၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔ ထည့္ၿပီး ခ်ဥ္ခ်ဥ္စပ္စပ္ သုပ္စားပါ။
Source: Food At Home
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment