ပုစြန္ထမင္းေပါင္း
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
ပုစြန္ထုပ္- လတ္ ( ၁၀) ေကာင္
ငါးဆုပ္လံုး (၁၀) လံုး
မုန္ညင္းထုပ္ (၁) ထုပ္
မုန္လာဥနီ (၁) ေခ်ာင္း
ငရုတ္ပြ (၂) ခု
ပန္းေဂၚဖီ အနည္းငယ္
ဘိုစားပဲသီး အနည္းငယ္
ကိုက္လန္ အနည္းငယ္
ပဲျပား (၁) ခု
ၾကက္သြန္ျဖဴ (၅) မႊာ
ပဲငံျပာရည္အေနာက္ စားပြဲတင္ဇြန္း (၂) ဇြန္း
ခရုဆီ စားပြဲတင္ဇြန္း (၁) ဇြန္း
ႏွမ္းဆီေမႊး စားပြဲတင္ဇြန္းဝက္
ေကာ္မႈန္႔ စားပြဲတင္ဇြန္းဝက္
ဆီ စားပြဲတင္ဇြန္း (၅) ဇြန္း
သၾကား အနည္းငယ္
ဆား အနည္းငယ္
ၾကက္သားမႈန္႔ အနည္းငယ္
ထမင္း အသင့္အတင့္
ျပင္ဆင္ျပဳလုပ္နည္း
ပုစြန္ထုပ္မ်ားကို ေခါင္းခြ်တ္ အၿမီးခ်န္၍ ခရုဆီအနည္းငယ္၊ သၾကား အနည္းငယ္၊ ဆား အနည္းငယ္တို႔ျဖင့္ နယ္ထားပါ။
အသီးအရြက္မ်ားကို လွီးျဖတ္၍ ဆား ထည့္ထားေသာ ေရထဲတြင္ နာရီဝက္ခန္ ့စိမ္ထားၿပီး ေရေဆးကာ စစ္ထားပါ။ ပဲျပားကို အပါးေလးမ်ား လွီးပါ။
ဒယ္အိုးထဲတြင္ ဆီထည့္၍ ဆီပူလွ်င္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဓားျပားရိုက္ ဆီသတ္ပါ။ အနံ ့ေမႊးလာလွ်င္ ပုစြန္၊ ငါးဆုပ္လံုးႏွင့္ ပဲျပားမ်ား ထည့္၍ ေၾကာ္ပါ။ ထို ့ေနာက္ အေရာင္ရလာလွ်င္ အသီးအရြက္မ်ား ထည့္ၿပီး သၾကား၊ ၾကက္သားမႈန္ ့၊ ဆားတို႔ကို ထည့္ပါ။
မီးျပင္းျပင္းႏွင့္ အဖံုးအုပ္၍ (၂) မိနစ္ခန္႔ ေၾကာ္ၿပီးေနာက္ ပဲငံျပာရည္၊ ခရုဆီတို႔ကို ထည့္ေမႊၿပီး ေရ (လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္လံုး ၁ လံုး) စာခန္ ့ထည့္ပါ။ ေရဆူလာလွ်င္ အသီးအရြက္မ်ားကို ေဘးကပ္၍ ေကာ္မႈန္႔ကို ေရအနည္းငယ္ႏွင့္ ေဖ်ာ္ကာ ထည့္ပါ။
ေကာ္ရည္ပ်စ္လာလွ်င္ အသီးအရြက္မ်ားႏွင့္ ျပန္ေရာ၍ ႏွမ္းဆီေမႊးထည့္ကာ ထမင္းေပၚသို ့အုပ္၍ သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါသည္။
MYKA Ecommerce
www.myka.com.mm
No comments:
Post a Comment