Wednesday, December 13, 2017

စေတာ္ဘယ္ရီႏို႔စိမ္း ေက်ာက္ေက်ာလုပ္နည္း

စေတာ္ဘယ္ရီႏို႔စိမ္း ေက်ာက္ေက်ာလုပ္နည္း
---------------------------------------------
တယ္လီဖုန္း ေက်ာက္ေက်ာအထုပ္ေသး ၁ ထုပ္၊ သၾကား၂၅ က်ပ္သား (ေလွ်ာ့ႏိုင္) ကို ေရ ၂ လီတာနီးပါး ( ႏို႔စိမ္း ၁ ဘူးထည့္ရမွာမို႔ ) ထည့္က်ိဳပါ။
တခ်ိန္ထဲမွာ စေတာ္ဘယ္ရီပါးပါးလွီးထားတာကို ေက်ာက္ေက်ာျဖန္႔မယ့္ ဗန္းထဲအျပည့္ ျဖန္႔ထည့္ထားပါ။
က်ိဳေနတဲ့ ေက်ာက္ေက်ာကိုလည္း အဆက္မျပတ္ေမႊပါ။
ဆူရင္ ႏို႔စိမ္းတစ္ဘူးနီးပါးထည့္ၿပီး ဆက္က်ိဳပါ။ ဆူၿပီး ခဏမွာ ေမႊတဲ့ဇြန္းမွာ ကပ္ေနတဲ့ အေစ့ေလးေတြ ေပ်ာက္သြားတာနဲ႔ ဗန္းထဲေလာင္းထည့္ပါ။ ႏွံ႔ေအာင္ေမႊၿပီး အေအးခံပါ။
ခဲရင္ ေရခဲေသတၲာထဲထည့္၊ ေအးရင္ လိုသလိုလွီးၿပီး သံုးေဆာင္လို႔ရပါၿပီ....


Source: Hein Si Thu

MYKA Ecommerce

www.myka.com.mm

No comments:

Post a Comment